28 / 03 / 2024

Şehrizar Konakları'na ressam Acar tasarımı!

Şehrizar Konakları'na ressam Acar tasarımı!

Şehrizar Konakları’ndan ev alanlara Ressam İsmail Acar’ın koleksiyonundan bir eser hediye edilecek. Acar, Şehrizar Konakları’nda sergi de düzenleyecek.Şehrizar Konakları'nda 3+1’den 9+1’e kadar oldukça farklı daire seçenekleri bulunuyor.



Üsküdar’daki Şehrizar Konakları, ünlü ressam İsmail Acar ile ortak bir projeye imza atıyor. Mimariyle sanatı buluşturan ortak proje, Acar’ın resimlerinden oluşan bir sergi düzenlenmesi ve ev sahiplerine yine İsmail Acar imzalı özel tasarım bir eser hediye edilmesini kapsıyor. Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, sanatçı İsmail Acar’la yapılan projenin, Şehrizar Konakları’nın kentin tarihini, estetik birikimini ve geleneksel insani değerlerini barındıran yönünü güçlü bir biçimde vurgulamak amacıyla gerçekleştirildiğini söyledi.  


RAMAZAN BOYUNCA GEZİLEBİLECEK 


Yetgin, “Şehrizar Konakları, çok özel bir proje. Şimdi de projemiz eserleriyle evrensel bir estetik zirveye ulaşan Acar’ın son dokunuşlarıyla ayrı bir değer kazanıyor. Tüm daire sahiplerimize İsmail Acar’ın özel olarak hazırladığı koleksiyon ürünlerini hediye edeceğiz. Ayrıca Acar’ın sergisi örnek dairelerimizde Ramazan ayı boyunca herkese açık olarak sergilenecek” dedi.


TESLİMAT BAŞLIYOR


Büyük ölçüde tamamlanan projede yaşamın ağustosta başlaması planlanıyor. 209 lüks konuttan oluşan proje, 38 blokta inşa edildi. Konutların fiyatı 2 milyon 500 bin liradan başladığı Şehrizar Konakları'nda 3+1’den 9+1’e kadar oldukça farklı daire seçenekleri bulunuyor. 


Akşam


Geri Dön