24 / 04 / 2024

Şehrizar Konakları'nda İsmail Acar'ın eserleri hediye edilecek!

Şehrizar Konakları'nda İsmail Acar'ın eserleri hediye edilecek!

Konutla sanatı buluşturdu Üsküdar'da Çalık Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sehrizar Konakları, konutla sanatı buluşturdu. İşbirliği kapsamında daire sahiplerine ressam İsmail Acar'ın eserleri de hediye edilecek.




2.5 MİLYON TL'LİK YASAM


Çalık Gayrimenkul tarafından Üsküdar'da inşa edilen Şehrizar Konaklan, ünlü ressam İsmail Acar ile ortak bir projeye imza atıyor. Bu işbirliği, sanatçı İsmail Acar ve Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin'in ev sahipliğinde düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıda konuşan Yetgin "Tüm daire sahiplerimize İsmail Acar'ın özel olarak hazırladığı koleksiyon ürünlerini hediye edeceğiz. Ayrıca İsmail Acar'ın sergisi Ramazan boyunca açık olacak" dedi. İsmail Acar'ın tasarımlarından ve resimlerinden oluşan eserler, dünden itibaren Şehrizar Konaklan projesinin örnek dairelerinde sergilenen Üsküdar'da nsa edilen Şehrizar Konakları'nda yaşamın ağustos ayında baslaması planlanıyor. 209 lüks konuttan oluşan Şehrizar Konakları projesi 38 blok halinde insa edildi. 180 metrekare ile 626 metrekare arasında değişen konutların fiyatı ise 2 milyon 500 bin liradan başlıyor. 3+1'den 9+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu Şehrizar Konakları'nda fitness center, sauna, buhar banyosu, Türk hameye başlayacak. Dileyen herkesin gezebileceği sergi, Ramazan süresince açık kalacak. 



Geçmişi günümüze taşıyor Yapılan işbirliğine ilişkin bügi veren ressam İsmail Acar da toplantıdaki konuşmasında şunları söyledi: "Kentler de yaşayan organizmalar gibidir. Onları var eden kavramı, dinlenme alanları, yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları bulunuyor. Şehrizar Konakları; sevdikleriyle bir arada yasamak isteyenlerin, aynı mahallede bir kapı komsusu kadar yakın olma hayalini gerçekleştiriyor. Blokları birbirinden ayıran peyzaj ögeleriyle zenginleştirilmiş duvarlar, samimi mahalle kültürünü yansıtmanın yanı sıra geniş aileler için de ferah bir ortam sağlıyor. 


lar geçmişleridir. Kentler geçmişleriyle yüzleşebildikleri ölçüde kimliklerini geleceğe taşıyabilir. Şehrizar Konaklan da, miman anlayışı ve yaşam konseptiyle geçmişin değerlerini geleceğin çizgilerine taşıyan bir proje. Şehrizar Konaklan için hazırladığımız sergi de bu çerçevede 'Geçmiş Gelecek' temasını yansıtan eserlerimizden oluşuyor.


Star 



GAP Şehrizar Konakları iletişim:

Telefon: 0 216 557 90 10

Web adresi: www.sehrizarkonaklari.com



Geri Dön