19 / 04 / 2024

ismail günal

ismail günal

Elitist Park projesinin detayları ve Yapı Türk'ün yeni projeleri, 12 Ekim Cuma günü açıklanacak

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Çiftçiler dikkat! Buğday gelir sigortasında şok gelişme! Resmen açıklandı!

Tarsim Genel Müdürü Serpil Günal, tarım sigortalarında büyük bir farkındalık yaşandığına dikkat çekerek, buğday ürünü için uygulanan gelir sigortası ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklamalar...

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Muhammet Ünal tarafından kuruldu.

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Emlakçılardan ev sahiplerine tahliye baskısı!

Haberlisin köşe yazarlarından Özge Günal Akgül bugün kaleme aldığı köşe yazısında Türkiye'deki kira fiyatları hakkında açıklamada bulundu.

Scope Yapı Ve Enjeksiyon Teknolojileri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scope Yapı Ve Enjeksiyon Teknolojileri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de   1 milyon TL sermaye bedeli Didem Ceylan Günal tarafından kuruldu.

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürün tarafından kuruldu.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Günal Kazankaya tarafından kuruldu.

ismail günal Haberi

ismail günal


Konut sektörüne 2010 yılında hızlı ve iddialı bir giriş yapan Yapı Türk, Halkalı’da kentsel dönüşüm arazisi üzerine inşa ettiği ilk projesi Elitistpark ile sektörde de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.


Uzmanlık alanları ve deneyimleri ile kendi özkaynaklarını kullanarak sektöre giren ilk “teknik ekip” olan Yapı Türk’ün Elitistpark projesi, doğayla iç içe yaşayarak kendi meyvesini ağacından yemek isteyenler için ekilen meyve bahçeleriyle öne çıkıyor. 


Elitist Park projesinin detayları ve Yapı Türk'ün yeni projeleri, Yapı Türk Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Günal’ın ev sahipliğinde 12 Ekim Cuma günü...