26 / 04 / 2024

Çiftçiler dikkat! Buğday gelir sigortasında şok gelişme! Resmen açıklandı!

Çiftçiler dikkat! Buğday gelir sigortasında şok gelişme! Resmen açıklandı!

Tarsim Genel Müdürü Serpil Günal, tarım sigortalarında büyük bir farkındalık yaşandığına dikkat çekerek, buğday ürünü için uygulanan gelir sigortası ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklamalar...



Tarsim Genel Müdürü Serpil Günal,  tarım sigortaları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çiftçilerin, tarım sigortalarına karşı önemli bir farkındalığı olduğunun altını çizen Serpil Günal, yelpazeyi genişletmek üzere çalışmalar yapıldığını vurguladı. 

Çiftçiler dikkat! Buğday gelir sigortasında şok gelişme! Resmen açıklandı!

Tarsim Genel Müdürü Serpil Günal, buğday ürünü için geçen sene gelir sigortası başlatıldığını dile getirdi. Serpil Günal, buğday sigortasıyla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. 

İşte buğday gelir sigortası için gelen o son dakika açıklaması...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön