28 / 03 / 2024

İsmail Hakkı Altun ofton inşaat

İsmail Hakkı Altun ofton inşaat

Ofton İnşaat kurucularından olan İsmail Hakkı Altun kimdir? İsmail Hakkı Altun, Ofton İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte İsmail Hakkı Altun ve Ofton İnşaat...

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

İsmail Hakkı Edebali: Dönüşümde önceli güvenlik ve rıza!

Yavuzselim Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı.

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

İsmail Hakkı Edebali: Afetlere karşı dirençli şehir inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, afetlere karşı direr bir şehir inşa ettiklerini söyleyerek, "Her türlü olaya hazırlıklıyız" dedi.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İsmail Hakkı Edebali'den emlak vergisi uyarısı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ödenmemiş bina, arsa, arazi, ilan ve reklam, çevre temizlik vergisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Edebali, taksit ödeme süresinde sona yaklaşıldığını belirtti.

İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki dönüşümü anlattı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana ve Ulus Mahallesi sakinlerine kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi.

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

İsmail Hakkı Edebali: Yeni Yıldırım’ı inşa edeceğiz!

Yıldırım’ın yıllardır, plansız ve çarpık yapılaşmayla anıldığını hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, buna son vermek için hazırladıkları ‘İdeal Şehir Yıldırım’ vizyonu proje çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını söyledi.

İsmail Hakkı Edebali'den imar müjdesi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara Yolu’nun altındaki Yavuzselim, Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat ve Çınarönü mahallerinde yeni imar düzenine geçilmesinin, kısa süre içerisinde gerçekleşeceğini söyledi

Ofton İnşaat'ın yeni projeleri yolda!

Şirketin Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun 2017'de İstanbul Bomonti'de 3 yeni proje hâzırlığındayız. İlk ikisini 2017'de satışa çıkarmayı planlıyoruz. 3 projede yaklaşık 500 konut geliştireceğiz" dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım acilen dönüşmeli!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Sabah Gazetesi tarafından 2.’si düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı’na katılarak Yıldırım’daki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgileri paylaştı.

Kuzu ve Ofton'dan 15 bin TL'lik devlet desteği yorumu!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu ile Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, ev almak isteyenlere devletin vereceği 15 bin TL’lik desteği yorumladı.

İsmail Hakkı Altun ofton inşaat Haberi

İsmail Hakkı Altun ofton inşaat

İsmail Hakkı Altun kimdir?

İsmail Hakkı Altun 1962 Trabzon doğumlu. Altun, ilk ve orta öğretimini Trabzon Of’ta tamamladı. Franfurt’ta yüksek eğitim gören İsmail Hakkı Altun, Ofton İnşaat kurucularından.


Bir süre turizm sektörüne ilgi duyan Altun, bir Alman firmasında çalıştı. 


İsmail Hakkı Altun’un baba mesleği inşaatçılıktı. 1986 yılında inşaat sektörüne girdi. Altun İnşaat, Bala İnşaat Tekstil ve Sembol İnşaat’ta ortak olarak yer aldı. 


Altun, Ofton İnşaat’ı Yusuf Şimşek ve Kadir Çınar ile 2002 yılında kurdu. İsmail Hakkı Altun, evli ve üç çocuk babasıdır.


Ofton İnşaat

İsmail Hakkı Altun’un kurucusu olduğu Ofton İnşaat daha çok konut projesi inşa ediyor. Bunun dışında AVM, endüstriyel tesis, otel gibi projeleri hayata geçiriyor. 


Ofton İnşaat eş başkanı olan İsmail Hakkı Altun, arsa seçerken şehir merkezinde olmasına dikkat ettiklerini söyledi. Altun, merkezi lokasyonlar,...