25 / 04 / 2024

ismail hakkı edebaliden kaçak bina sahiplerine uyarı

ismail hakkı edebaliden kaçak bina sahiplerine uyarı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bakan ve belediye başkanlarının adlarını kullanarak Kaçak binalara su, elektrik ve doğalgaz bağlama vaadiyle dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşları uyardı.

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

İsmail Hakkı Edebali: Dönüşümde önceli güvenlik ve rıza!

Yavuzselim Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı.

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

İsmail Hakkı Edebali: Afetlere karşı dirençli şehir inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, afetlere karşı direr bir şehir inşa ettiklerini söyleyerek, "Her türlü olaya hazırlıklıyız" dedi.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İsmail Hakkı Edebali'den emlak vergisi uyarısı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ödenmemiş bina, arsa, arazi, ilan ve reklam, çevre temizlik vergisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Edebali, taksit ödeme süresinde sona yaklaşıldığını belirtti.

İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki dönüşümü anlattı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana ve Ulus Mahallesi sakinlerine kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi.

İsmail Hakkı Edebali: Yeni Yıldırım’ı inşa edeceğiz!

Yıldırım’ın yıllardır, plansız ve çarpık yapılaşmayla anıldığını hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, buna son vermek için hazırladıkları ‘İdeal Şehir Yıldırım’ vizyonu proje çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını söyledi.

İsmail Hakkı Edebali'den imar müjdesi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara Yolu’nun altındaki Yavuzselim, Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat ve Çınarönü mahallerinde yeni imar düzenine geçilmesinin, kısa süre içerisinde gerçekleşeceğini söyledi

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım acilen dönüşmeli!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Sabah Gazetesi tarafından 2.’si düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı’na katılarak Yıldırım’daki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgileri paylaştı.

İsmail Hakkı Edebali, İspanya'da kentsel dönüşümü anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İspanya’da 11.’si gerçekleştirilen Uluslararası Kentsel Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Konferansı’nda Yıldırım’daki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İsmail Hakkı Edebali'den kaçak bina sahiplerine uyarı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bakan ve belediye başkanlarının adlarını kullanarak Kaçak binalara su, elektrik ve doğalgaz bağlama vaadiyle dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşları uyardı.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'ı dönüşümle yeniden inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali,"Biz Yıldırım'ı dünün mirası olduğu kadar yarının emaneti olarak görüyor ve geleceğin Yıldırım'ını inşa etmek adına büyük riskler alıyoruz. Kentsel dönüşüm alanları ile yaşanabilir şehir Yıldırım'ı inşa ediyoruz" dedi.

ismail hakkı edebaliden kaçak bina sahiplerine uyarı Haberi

ismail hakkı edebaliden kaçak bina sahiplerine uyarı

Yıldırım Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısına Türkiye’nin kanayan yarası olan kaçak binalar ve dolandırıcılık konusu damga vurdu. MHP grubu, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin adını kullanılarak vatandaşların dolandırıldığını açıkladı. MHP adına görüş bildiren İhsan Bilgili, “2 yıldır basında yayınlanan ‘kaçak binaya abone’ haberleri, bazı kanı bozukların, Bursa’ya gelen Anadolu’nun saf vatandaşlarını dolandırmasının maalesef önünü açmaktadır. Hızla artan iç göçle birlikte artan kaçak yapılaşma devam etmektedir. Kentsel dönüşüm şartını kabul edenlerin kaçak yapısına elektrik, su, doğalgaz bağlamasının önünü açan kanun meclisten geçti. Hesapta bu kangrenin önüne geçilmesi sağlanacağı düşünülmüştü. Ancak 2014 yerel seçimleri, 2014 Cumhurbaşkanlığı ve 2015 yılında yapılan 2 genel seçimlerde 3 kişilik organize bir çete tarafından başta Yıldırım olmak üzere Bursa’nın diğer...