19 / 04 / 2024

İsmail Ünal kim

İsmail Ünal kim

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal kimdir? İsmail Ünal ne zamandan beri beledye başkanı olarak hizmet veriyor? İsmail Ünal, bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?

Gayrimenkulde dijital trendler!

Teknolojinin gayrimenkul sektöründe ortaya çıkardığı yeniliklerin büyük bir hızla uyguladıklarını söyleyen KPMG Türkiye Gayrimenkul ve Altyapı Sektör Lideri İsmail Ö. Ünal, “Geçen yılki araştırmaya göre küresel ölçekte gayrimenkul sektöründe dijital trendlerin çok hızlı yükselişi var'' dedi.

1g Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1g Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İsmail Ünal imzasıyla kuruldu.

Niğde Fatih Sultan Mehmet Camii’nin yüzde 70'i tamam!

Niğde’de yaptırılan Fatih Sultan Mehmet Cami’nin inşaatı devam ediyor.Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal, Fatih Sultan Mehmet Cami’nin caminin inşaatının yüzde 70’nin tamamlandığını söyledi.

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

TOKİ soruşturması delil yetersizliğinden kapatıldı!

İşadamları Ali Ağaoğlu, Nazif Zorlu, Mehmet Ali Aydınlar, Abdullah Oğuz Bayraktar ve eski Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın da aralarında bulunduğu 60 kişi hakkında 20 ayrı suçtan yürütülen TOKİ soruşturması delil yetersizliği yüzünden kapatıldı.

Akatlar Spor ve Kültür Merkezi Beşiktaş'ın oldu!

Akatlar Spor ve Kültür Merkezi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK) oldu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Akatlar'da bulunan Kültür ve Spor Merkezi'nin Beşiktaş Kulübü'ne devrine ilişkin protokolü imzaladı..

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Spor ve Kültür Merkezi'ni BJK'ye devretti!

Akatlar Spor ve Kültür Merkezi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK) oldu. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Akatlar Spor ve Kültür Merkezi'nin devrini Twitter'dan duyurdu.. İşte Ünal'ın o tweet'i...

Yapı denetim borcunu kim öder?

Arsalarını müteahhite vererek konut sahibi olan kat maliklerinin karşılaştıkları sorunlar arasında "yapı denetim borcu" yer alıyor. Peki, yapı denetim borcunu kim öder? Yapı denetim borcunu kat maliki öder mi?

Riskli alanı kim belirler?

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında tespit edilen riskli alan ile ilgili olarak en çok merak edilen hususlar arasında "Riskli alanı kim belirler?" sorusu karşımıza çıkıyor. İşte sorular ve yanıtları...

Riskli bina tespitine yapılan itirazları kim inceler?

Riskli bina tespitine itiraz edebilir mi? Riskli bina tespitine yapılan itirazları kim inceler? İtiraz sonucunda binanın riskli olmadığına karar verilmesi halinde tapuya konulan şerh kaldırılır mı?

Ateş Ünal Erzen: Rant belediyeciliğine karşıyım!

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, SÖZCÜ'ye konuştu Rant belediyeciliğine karşıyım Başkanlığa yeniden talip olan Erzen, 'Belediyelerde rant var. Zannediyorlar ki her yerden yeşil dolar akacak' dedi...

UCZ'nin sahibi kim?

1 Milyon TL 'lik sermaye ile kurulan UCZ Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi kimin? UCZ Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi ne zaman kuruldu? UCZ'nin sahibi kim? İşte yanıtı...

Kim Marketler Zinciri yılın son yatırımını Bahçeköy'e yaptı!

Kim Marketler Zinciri, 2013 yılının son yatırımını İstanbul Bahçeköy'e yaptı. Kim Marketler Zinciri Genel Müdür Hamit Akçay, "2014 yılında 100 mağazaya ulaşarak 400 yeni istihdam sağlamayı hedefliyoruz" dedi...

İsmail Ünal kim Haberi

İsmail Ünal kim

İsmail Ünal kimdir?

İsmail Ünal, Antalya’nın Akseki ilçesi doğumlu. 1973 yılında gençlik kollarına girerek CHP’yle tanışan Ünal, Beşiktaş Belediye Başkanı.


Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, 1977 yılında Güzel Sanatlar Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 1980 yılında serbest mimarlığa başladı. 


Çoğunluğu Beşiktaş ilçe sınırları içinde olmak üzere toplu konut, konut, sanayi sitesi ve fabrika projelerini geliştirdi ve uyguladı. Bu projeler sayesinde yerel yönetimlerle iç içe çalışarak Beşiktaş’ın genel özelliklerini ve sorunlarını tanıma fırsatı buldu. 


Üstlendiği görevler sonucunda yaptığı çok sayıda yurtiçi ve yurtdışı gezide mesleği, çağdaş yerel yönetim uygulamaları ve kent yaşamıyla ilgili birçok bilgi edindi.


1992-1994 yılları arasında BJK Yönetim Kurulu Üyeliği, 2002-2004 yılları arasında BJK Genel Sekreterlik görevini üstlenen Ünal, 2007 yılından beri Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi’dir.


Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevini iki dönemdir yürütmektedir.


Evli...