19 / 04 / 2024

İsmet Acar kimdir

İsmet Acar kimdir

Beykoz’da Camisi olmayan tek mahalle olan 10 bin kişinin yaşadığı Acarlar Mahallesi camisine kavuştu. Hayırsever iş adamı İsmet Acar’ın yaptırdığı cami cuma namazı öncesinde dualarla ibadete açıldı.

İsmet Acar kimdir?

Acarlar Şirketler Topluluğu Başkanı İsmet Acar kimdir? İsmet Acar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İsmet Acar, ne zamandan beri Acarlar Şirketler Topluluğu başkanı olarak çalışıyor?

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

İsmet Kaya Erdem kimdir?

Fibabanka A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Kaya  kimdir? İsmet Kaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmet Kaya'nın biyografisi...

Acarkent'in 'yapı ruhsatları iptal edildi' iddialarına yalanlama!

Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, Acarkent’in yapı ruhsatlarının iptal edildiğiyle ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Beykoz Acarlar'ın ilk camisi açıldı!

Beykoz'un camisi olmayan tek mahallesi Acarlar'a yapılan cami törenle açıldı.İş adamı İsmet Acar tarafından yaptırılan Acarkent Acarlar Camisi'nin açılışına Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de katıldı.

Beykoz Acarlar Camii ibadete açıldı!

Beykoz’da Camisi olmayan tek mahalle olan 10 bin kişinin yaşadığı Acarlar Mahallesi camisine kavuştu. Hayırsever iş adamı İsmet Acar’ın yaptırdığı cami cuma namazı öncesinde dualarla ibadete açıldı.

Acarlar'ın ilk camisi açıldı!

İstanbul'da Beykoz'un camisi olmayan tek mahallesi Acarlar'a yapılan cami törenle açıldı. İşadamı İsmet Acar tarafından yaptırılan Acarkent Acarlar Camisi'nin açılışına Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de katıldı.

Beykoz Acarlar Camisi açılış töreni gerçekleşti!

Beykoz’da Camisi olmayan tek mahalle olan 10 bin kişinin yaşadığı Acarlar Mahallesi camisine kavuştu. Hayırsever iş adamı İsmet Acar’ın yaptırdığı cami cuma namazı öncesinde dualarla ibadete açıldı.

Yalova'da kent genelinde isale hattı yenilenecek!

Yalova Belediyesi tarafından kent genelinde birçok noktada içme suyu hattı yenileme çalışması yapılıyor. Yapılan açıklamada, Rüstempaşa Mahallesi, İsmet Acar Caddesi, Dere ve Sema sokaklarında çalışmaların devam ettiği açıklandı.

Rasim Acar kimdir?

Şehir ve Bölge Plancısı Rasim Acar, MHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Rasim Acar kimdir? Rasim Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Rasim Acar...

Evren Acar kimdir?

Ankara Beytepe Parktepe Evleri'ni alıcılarıyla buluşturan CEF Danışmanlık Kurucu ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe çok sayıda önemli projenin satış ve pazarlama süreçlerini yöneten bir isim.

İsmet Yanık kimdir?

Ordu Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık kimdir? İsmet Yanık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmet Yanık, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İsmet Yanık..

Muhammet Ali Acar kimdir?

Marmaris Belediye Başkanı Muhammet Ali Acar kimdir? Muhammet Ali Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammet Ali Acar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhammet Ali Acar...

Yener Acar kimdir?

Bursa Kestel Belediye Başkanı Yener Acar kimdir? Yener Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yener Acar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Yener Acar...

İsmet Acar kimdir Haberi

İsmet Acar kimdir

Acarkent içerisinde 1500 m² alan üzerine inşa edilen cami 300 kişilik kapalı alan ve 500 kişilik açık alana sahip. 2 milyar TL’ye mal olan ve engelli erişimine uygun yapılan caminin lojmanı ve kütüphanesi de bulunuyor.  

Acarlar Camisi’nin açılışına Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Mehmet Yaman, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Belediye Başkan Yardımcıları Muharrrem Kaşıtoğlu, M. Hanefi Dilmaç, Salim Öztürk, belediye meclis üyeleri, Acarlar Muhtarı Yasemin Çamlıbel, camiyi yaptıran İsmet Acar ve mahalle sakinleri katıldı. 

Başkan Çelikbilek: “Acarlar Mahallesi Taçlandı” 

Açılış töreninde konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Acarlar Mahallesi bu güzde camiyle taçlandı.  Camiler huzur, güven ve muhabbettin olduğu, kardeşliğin ve iyiliğin yayıldığı Allah’a ait mekânlardır.  Acarkent’te camilerin sayısının çoğalmasını temenni ediyoruz. Mahalle...