27 / 04 / 2024

İsmet Canbaz

İsmet Canbaz

Başbakan Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Çipras'ın görüşmesinde gündeme gelen İzmir- Selanik arası feribot seferleri için Türk-Yunan heyetleri hiç vakit geçirmeden kolları sıvadı

Kuşadası Kısmet Otel 97 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi'nde yer alan Kısmet Otel'i 97 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Görür tarafından kuruldu.

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Ayşegül Canbaz, Akmerkez GYO Mali İşler Müdürü oldu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Ayşegül Canbaz'ın Akmerkez GYO Mali İşler Müdürü olarak atandığını açıkladı.

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Güler tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sırma Sokak'ta kuruldu.

Kısmet İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kısmet İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Abdullah Yavuz tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Nisan 'da kuruldu.

Bağcılar'da Çanakkale Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi müzesi açıldı!

Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi Müzesi'nin açılışı, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla yapıldı. Son yıllarda yerli ve yabancı iş adamlarının yatının yaptıkları Bağcılar ilçesi artık cazibe merkezi olarak biliniyor.

Demircan Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demircan Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmet Kaya, Habip Demircan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Bayrampaşa, Vatan Mahallesi, Seymen Sokak'ta kuruldu.

İsmet Paşa Stadı'nı Emlak Konut satın aldı!

İsmet Paşa Stadı'nın da bulunduğu 15 arazi 1.5 milyar TL karşılığında TOKİ'den Emlak Konut GYO'ya geçti. Araziler arasında İstanbul Başakşehir, Ankara Etimesgut ve Çankaya ile Derince'deki mülkler de yer alıyor...

GC Yatırım Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

GC Yatırım Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi, İsmet Melih Özhamurkar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Mart'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Şehitler Parkı ve Çanakkale Zafer Müzesi açıldı!

Bağcılarlıların gurur duyacağı bir eser olarak inşa edilen Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi Müzesi Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı...

Bağcılar Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi Müzesi hizmete açıldı!

Bağcılarlıların gurur duyacağı bir eser olarak inşa edilen Şehitler Parkı ve Çanakkale Zaferi Müzesi Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ’ ın katıldığı törenle hizmete açıldı...

İsmet Canbaz Haberi

İsmet Canbaz

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın İzmir'deki görüşmelerinin ardından, İzmir- Selanik arasında yapılacağı açıklanan feribot seferlerinin başlaması için, Türk ve Yunan heyetlerin teknik detaylara yönelik görüşmeleri sürüyor. İzmir'de Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile her iki ülkenin 11'er bakanının geçen salı günü yaptığı görüşmelerin ardından, İzmir- Selanik arasında feribot seferlerinin yapılması kararının da alındığı açıklandı. Bu karar doğrultusunda, görüşmeler sırasında, feribot seferleri için iyi niyet anlaşmasına imza atan Selanik Liman Müdürü Dimitros Markis ve beraberindeki heyet, İzmir'de kaldı. İzmir Liman İşletmesi Müdürü İsmet Canbaz, seferlerin yapılabilmesi için maliyet hesaplamalarının ve diğer görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Selanik Liman Müdürü Dimitros Markis ile iyi niyet sözleşmesine imza atan İsmet Canbaz, feribot seferleri sayesinde, Avrupa'ya geçmek isteyen Türklerin...