25 / 04 / 2024

ismet özel kimdir

ismet özel kimdir

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, FETÖ'nün milli iradeye yönelik darbe girişimini müteakip bu terör örgütüyle iltisakı veya aidiyeti tespit edilen toplam 2 bin 274 öğretim kurumunun kapatıldığını açıkladı. 

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

İsmet Kaya Erdem kimdir?

Fibabanka A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Kaya  kimdir? İsmet Kaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmet Kaya'nın biyografisi...

Murat Gezer kimdir?

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı, sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'nın eşi Murat Gezer kimdir? Murat Gezer ne iş yapıyor? İşte Murat Gezer'in biyofrafisi...

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Bilge Beller Özçam kimdir?

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Şubeler Özel Projeler Departmanından Sorumlu Koordinatör Bilge Beller Özçam, Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Peki, Bilge Beller Özçam kimdir? İşte Bilge Beller Özçam..

Ozan Kolcuoğlu kimdir?

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Özel Projeler Departmanı Müdürü olarak görev yapan Ozan Kolcuoğlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Peki, Ozan Kolcuoğlu kimdir? Ozan Kolcuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İsmail Kartal kimdir?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğüne, Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü İsmail Kartal atandı. Peki, İsmail Kartal kimdir? İşte İsmail Kartal..

Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir?

Doğul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Hasan Hüsnü Güzelöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüsnü Güzelöz, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde? İşte Hasan Hüsnü Güzelöz...

Fuzuli şagil kimdir?

Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile Devletin hüküm ve tasarrufu altındaki yerler olan hazine taşınmazının İdarenin izni dışında kullanılması halinde fuzuli şagilden ecrimisil isteniyor. Peki, fuzuli şagil kimdir?

ismet özel kimdir Haberi

ismet özel kimdir

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Milli Eğitim Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) ve üniversitelerin 2018 yılı için yeni bütçeler belirleniyor. 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, komisyonda yaptığı sunumda, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı itibarıyla bin 777 yeni özel okulun faaliyete başladığını açıklarken bin 65'i özel okulun FETÖ'den kapatıldığını da sözlerine ekledi. 

Yılmaz, "15 Temmuz 2016'da Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) milli iradeye yönelik darbe girişimini müteakip bu terör örgütüyle, iltisakı veya aidiyeti tespit edilen bin 65'i özel okul, 361'i diğer özel öğretim kurumu ve 848'i özel öğrenci yurdu olmak üzere toplam 2 bin 274 kurum kapatılmıştır. FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz menfur darbe girişiminden sonra bu örgütle irtibatlı veya iltisaklı olduğu...