26 / 04 / 2024

ismetpaşa taksitli arsa

ismetpaşa taksitli arsa

Kızılcahamam Belediye Başkanlığı Yenice, İsmetpaşa ve Kamalpaşa Mahallelerinde bulunan 34 arsayı 12 taksitle satışa çıkardı. Arsalar kaçar metrekare? Fiyatlar kaç YTL'den başlıyor?

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

O isimden ucuz arsa sözü! Vatandaşa ucuza arsa satılacak!

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ekşi, arsa ve konut fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Ekşi, “Ucuz arsa sağlayarak hemşerilerimize ekonomik olanakları ölçüsünde kiralık ve satılık konut sunabiliriz” dedi.

Belediyeden 2 taksitle satılık arsa!

Yozgat İli Sorgun Belediye Başkanlığı, Yozgat Sorgun Agahefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsa için iki taksit imkanı sağlanıyor.

Pendik Belediyesi yüzde 50 peşinatla sanayi imarlı arsa satacak! Megakentte KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Şeyhli'de yer alan büyük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 1 taksitle ödenecek.

Dikili Belediyesi'nden büyük fırsat: Arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı'nda yer alan 22 adet arsa, arazi ve zeytinliği satışa çıkardı. Arsa, arazi ve zeytinliklerin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

O ildeki 26 adet gayrimenkul satışa sunuluyor: Arsa, Arazi ve zeytinlik fiyatları 160 bin TL'den başlıyor!

Manisa Saruhanlı Belediyesi, aralarında arsa, Arazi ve zeytinliklerin olduğu 26 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Yatırımcılar dikkat! İnegöl Belediyesi 14 arsa ve 1 arazi satacak! 

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 14 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye arsa ve arazi satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde tam 24 taksitle KDV'den muaf imarlı arsa satılacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Sille'de yer alan ticaret sahası imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa 4 bin 926 metrekare alana sahip.

O ilde KDV'den muaf 5 arsa ve arazi satılacak!

Manisa İli Akhisar Belediye Başkanlığı, Manisa Akhisar'da yer alan 5 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 17 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak o ilde 44 bin TL'ye imarlı arsa satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin merakla beklenen satış ilanlarını da resmi web sitesinden tek tek açıklayan Milli Emlak şimdi de 44 bin TL'ye imarlı arsa satacak.

Milli Emlak o ilde 15 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak! Açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Peş peşe satışa çıkardığı arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi internet sitesinden yayımlayan Milli Emlak o ilde 15 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak...

Milli Emlak o ilde 47 bin 200 TL'ye arazi satacak! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Peş peşe satışa çıkardığı arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi internet sitesinden yayımlayan Milli Emlak o ilde 47 bin 200 TL'ye arazi satacak... Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın...

ismetpaşa taksitli arsa Haberi

ismetpaşa taksitli arsa

26 Eylül'de gerçekleştirilecek ihalelerde satılacak arsaların alanı 730 ile 6 bin 103 metrekare arasında. Tahmini bedelleri ise 1 milyon 3 bin YTL'den başlıyor ve 105 bin YTL'ye kadar yükseliyor. Ayrıntılı bilgiler Kızılcahamam Belediye Başkanlığı Tahakkuk Tahsilat Şefliği'nden alınabilecek.

 Tel: 0 312 736 10 30 - 736 12...