20 / 04 / 2024

İSMOB 2017 Tasarım Yarışması sonuçları

İSMOB 2017 Tasarım Yarışması sonuçları

TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı.

Devim Tasarım Mühendislik Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devim Tasarım Mühendislik Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık 2017'de Furkan Çetin tarafından kuruldu.

3 Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi 9 Ekim 2017'de 100 bin TL sermaye ile Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Aydın İnşaat Tasarım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydın İnşaat Tasarım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile 27 Eylül 2017 tarihinde açıldı

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Serhan Kızılkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

İka Mimari Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İka Mimari Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Muslis Koray atay ve İbrahim Öztürk ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Asansörlerin tasarımına ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de!

Asansörlerin tasarımına ilişkin usul ve esaslara dair tebliğ 14 Haziran 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yer aldı. İşte tebliğ metni..

Guardian Glass, Mimari Tasarım Zirvesi'nde!

Guardian Glass, 14-15 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Mimari Tasarım Zirvesi”nde, farklı yapı tiplerine ve ihtiyaçlara cevap verir nitelikte, hem görsel, hem teknik, hem de ekonomik anlamda zengin çeşitlilik sunan ürün yelpazesini sektör profesyonelleriyle buluşturacak.

İSMOB 2017 Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı.

Gönye Proje Tasarım 2017 ev trendlerini analiz etti!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, mobilya, aksesuar ve ev tekstil ürünlerindeki 2017 trendlerini ve iç mekanlarda tercih edilecek renk ve dokulardaki yenilikleri analiz etti.

Mimari ve Tasarım Zirvesi 14-15 Nisan'da!

Mimari Etkinlik Merkezi tarafından düzenlenecek Mimari ve Tasarım Zirvesi, 14 – 15 Nisan 2017 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İSMOB 2016'nın gündemi tasarım!

MOSDER'in 12.’si gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, bu yıl 10. kez gerçekleştirdiği İSMOB Tasarım Yarışması’yla da büyük ilgi topladı. 13 Ocak gerçekleştirilen İSMOB 2016 Tasarım Yarışması, 7 kategoride ödüllerini dağıttı.

İSMOB'dan Çilek'e en iyi tasarım ödülü!

Çilek, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB 2015’in, her yıl düzenli olarak yaptığı tasarım yarışmasında ‘First Class’ yatak odası takımı ile genç odası kategorisinde birinci oldu.

Teleset Mobilya İSMOB Tasarım Yarışması'nda 4 ödül birden aldı!

Fonksiyonel, minimalist ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken Teleset Mobilya’nın, evlerinize değer katma iddiasıyla hazırladığı 2014 koleksiyonu İSMOB Tasarım Yarışması' nda 4 ödüle birden layık görüldü...

İSMOB 2017 Tasarım Yarışması sonuçları Haberi

İSMOB 2017 Tasarım Yarışması sonuçları

TÜYAP’ta gerçekleştirilen Avrasya’nın en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı İSMOB çerçevesinde gerçekleştirilen İSMOB 2017 Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı. En trend ve tasarımsal ürünlerin kategorilerine göre ödüllendirildiği ve her yıl yüzlerce mobilya markasının en özel ürünleri ile katıldığı yarışma bu sene de büyük ilgi topladı.


İstanbul Teknik Üniversitesi Öğr. Gör. Dr. Ece Arıburun Kırca, iç mimar Esen Es ve Atilla Kuzu’nun jüri üyeliğinde gerçekleştirilen yarışmada; oturma-dinlenme, yatak odası, yemek odası, genç odası, uyku, tamamlayıcı mobilya ve aksesuar ile en iyi stant olmak üzere jüri üyeleri tam 7 kategoriyi değerlendirdi.

Söz konusu değerlendirmeler sonucunda; yemek odası birincilik ödülünün sahibi OTELLO adlı ürünü ile VANESSA oldu. Oturma - Dinlenme kategorisinde OSLO adlı ürünüyle BOMONTİ birinci olurken, genç odası kategorisinde BORN BLUE adlı...