19 / 04 / 2024

İSMOB irtibat

İSMOB irtibat

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından, her yıl, Asya ve Avrupa’nın incisi İstanbul’da gerçekleştirilen ve dünya mobilya sektörünü bir araya getiren, İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB), bu yıl yeni ismiyle kapılarını açıyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Kelebek Mobilya, Stüdyo 40 uygulaması ile İSMOB'da!

Türkiye'nin köklü mobilya markalarından Kelebek, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında TÜYAP'ta gerçekleşecek olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Kids By Fatih Kıral, İSMOB'ta görücüye çıkıyor!

Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenecek İsmob Fuarı’na ilk kez sadece kendi üretimi Çocuk ve Genç Grubu ile katılıyor

Tepe Home herkesi İSMOB'da yeni ile buluşturacak!

Türkiye’nin en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İsmob, 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en profesyonel örneklerini sergilemek için 12. Kez kapılarını açıyor.

Asmalı Hayat Dekar Yapı satış ofisi!

Asmalı Hayat Dekar Yapı satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Dekar Asmalı Hayat Evleri projesinde ev fiyatları 788 bin 810 TL'den başlıyor...

Alfemo, İSMOB Fuarı'na katılıyor!

Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İSMOB Fuarı’nda, estetik ve modern standında 2016 yılı mobilya koleksiyonunu sergileyecek.

Yataş, İSMOB'da yerini alıyor!

Yataş Grup, 12 - 17 Ocak tarihlerinde dünyanın en önemli üçüncü fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yerini alıyor. Yataş Grup, 900 metrekarelik standında tasarımlarını tanıtacak.

Modoko, İSMOB'da yer alacak!

Özel tasarım mobilyanın öncü adresi Modoko, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB’ta yer alacak. İSMOB’a özel konuk olarak katılacak olan Modoko, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap’ta ziyaretçileri ile buluşacak.

11. Mahalle satış ofisi!

11. Mahalle satış ofisi irtibat numarası 0212 856 02 22 olarak belirtiliyor. 180 milyon lira yatırım bedeline sahip projede 30 ay vade farksız taksit fırsatı sunuluyor.

İSMOB TÜYAP kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP ve MOSDER’in iş birliğiyle bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek İSMOB 12-17 Ocak 2016 tarihlerinde yeni adresi TÜYAP Beylükdüzü’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İSMOB irtibat Haberi

İSMOB irtibat

İstanbul’u anımsatan en uygun isim olarak düşünülen “İSMOB” bundan böyle İstanbul Mobilya Fuarı’nın yeni adı olacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzbinlerce yerli ve yabancı ziyaretçinin beklendiği fuara katılımcı firmaların da ilgisi büyük.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (MOSDER) liderliğinde 28 Ocak – 02 Şubat 2014 tarihlerinde 10. su organize edilecek,  “İstanbul Mobilya Fuarı” İSMOB 2014, bu yıl da Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olacak. İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expo’da gerçekleştirilecek İSMOB 2014, 173 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en güzel örneklerini gözler önüne sermeyi hedefliyor. 

2014 yılının başında 10.su düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), yeni ismi ve yılların birikimi ile artan ivmesine hız katıyor. Daha önceki yıllarda “İMOB” ismi ile anılan İstanbul Mobilya Fuarı, bu yıl,...