26 / 04 / 2024

Kurtoğlu Laminant Mobilya ve Rispetto Mobilya TÜYAP Mobilya Fuarı’nda!

Kurtoğlu Laminant Mobilya ve Rispetto Mobilya TÜYAP Mobilya Fuarı’nda!

Türkiye’nin en büyük ve dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na Adıyamanlı “Kurtoğlu Laminant Mobilya” ve “Rispetto Mobilya” damga vuran firmalar oldular.




Türkiye’nin en büyük ve dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan  İstanbul  Mobilya Fuarı (İSMOB)’na Adıyamanlı “Kurtoğlu Laminant Mobilya” ve “Rispetto Mobilya” damga vuran firmalar oldular. Adıyamanlı genç iş adamlarından Abdulkadir Kurt’un sahibi olduğu “Kurtoğlu Laminant Mobilya” ve “Rispetto Mobilya”, İstanbul TÜYAP Mobilya Fuarı’na Doğu ve Güneydoğu adına katılan iki firmadan biri oldu. Sergilenen göz alıcı renkler ve modellerle dikkatleri üzerine toplayan stant, yerli ve yabancı firmaların ilgi odağı hâline geldi.



Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy da Vakfın Adıyaman Şubesi Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Adıyaman’da mobilya sektörünün öncü markaların sahibi olan “Kurtoğlu” ve “Rispetto” Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurt’a, hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Ramazan Aksoy, Türkiye’den ve dünyadan dev firmaların katıldığı TÜYAP Mobilya Fuarı gibi önemli bir fuarda, Doğu ve Güneydoğu adına katılan iki firmadan birinin Adıyamanlı olmasının Adıyaman ilimiz için büyük bir başarı ve kazanç olduğunu belirtti. 


Hedefimizde Avrupa Var

Stantta kendilerini ziyaret eden Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy’a teşekkür eden iş adamı Abdulkadir Kurt, “Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’nde 10.000 metrekare alanda 160 çalışanımızla mobilya sektöründe Adıyaman’ın öncü markalarından biriyiz. Ürettiğimiz ürünlerimizi genellikle iç piyasa ile birlikte Kuzey Irak, Suriye, İran, Libya ve Kazakistan başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerine ihracat yapıyoruz. Bu yıl fuara katılmamızın en önemli nedenlerinden biri de Türkiye geneli markalaşarak bayilikler açmak ve bununla birlikte Avrupa yolunu aralamaktır” dedi. 



Geri Dön