26 / 04 / 2024

TÜYAP Mobilya Fuarı 2016

TÜYAP Mobilya Fuarı 2016

Türkiye’nin en büyük ve dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na Adıyamanlı “Kurtoğlu Laminant Mobilya” ve “Rispetto Mobilya” damga vuran firmalar oldular.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Türk mobilya markaları Çin’e çıkarma yapmaya hazırlanıyor!

18-21 Mart 2018 tarihleri arasında Çin'in en büyük kenti Guangzhou’da 41'incisi düzenlenecek Guangzhou Mobilya Fuarı’na Türkiye'den 27 farklı mobilya markası katılacak..

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

End İnşaat Demir Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Mobilya Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

End İnşaat Demir Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Mobilya Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyhun Uğur tarafından kuruldu.

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Ekobord, 40. Yapı Fuarı'nda yerini aldı!

40. Yapı Fuarı 23 Mayıs'ta başladı. Fibercement yeni nesil levhalar üreten Ekobord, TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara katıldı.

TÜYAP Mobilya Fuarı 2016 Haberi

TÜYAP Mobilya Fuarı 2016


Türkiye’nin en büyük ve dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan  İstanbul  Mobilya Fuarı (İSMOB)’na Adıyamanlı “Kurtoğlu Laminant Mobilya” ve “Rispetto Mobilya” damga vuran firmalar oldular. Adıyamanlı genç iş adamlarından Abdulkadir Kurt’un sahibi olduğu “Kurtoğlu Laminant Mobilya” ve “Rispetto Mobilya”, İstanbul TÜYAP Mobilya Fuarı’na Doğu ve Güneydoğu adına katılan iki firmadan biri oldu. Sergilenen göz alıcı renkler ve modellerle dikkatleri üzerine toplayan stant, yerli ve yabancı firmaların ilgi odağı hâline geldi.



Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy da Vakfın Adıyaman Şubesi Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Adıyaman’da mobilya sektörünün öncü markaların sahibi olan “Kurtoğlu” ve “Rispetto” Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurt’a, hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Ramazan Aksoy, Türkiye’den ve dünyadan dev firmaların katıldığı TÜYAP Mobilya Fuarı gibi...