24 / 04 / 2024

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.



Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs, sadece sağlık alanında değil hayatımızda birçok alanda değişikliğe sebep oldu. Yaşam biçimi değişikliğimiz bazı alanları olumsuz şekilde etkilerken bazı alanlarda ise tam tersi rağbeti de arttırdı. Bu alanların başıda da pademiden, kalabalıktan nasıl kaçarız sorusu ve modüler yapılar geliyor.  Nitekim salgın döneminde arsa alımlara talep arttı. Bu gibi alanlara inşa edilecek evleri de prefabrik yapılar oluşturunca sektör de hiç yaşamadığı şekilde yoğunluk yaşıyor.  Ayrıca bu duruma doğal afet sonrası oluşturulan prefabrik yapılar ve virüsle mücadele kapsamında kurulan sahra hastaneleri eklenince yaşanan bu hareketlilik daha çok arttı.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021 de!

Modüler Yapılara Dair Her Şey Bu Fuarda

Bu durum fuar firmalarının da dikkatinden kaçmadı. Bu kapsamda kolları sıvayan Tureks Uluslararası Fuarcılık, 16-18 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek olan "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı” ile sektörün tüm paydaşlarını buluşturacak.  Şimdiden sektör profesyonellerinin ajandasında ilk sırada bulunan fuar; tiny House’lardan prefabrik fabrikalara,  bunglov evlerden yeşil yapı malzemelerine, geçici konut binalarından mobil tuvaletlere kadar geniş ticaret ağı ve ürün çeşitliliğiyle göz dolduruyor.

Prefabrik evler kentsel dönüşümde alternatif oluyor!


Geri Dön