25 / 04 / 2024

İSO 500 ayrıntılı detayı

İSO 500 ayrıntılı detayı

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) Türkiye’nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşunu belirlediği araştırmada Türpraş bu yıl da zirveyi kaptırmadı.

Kira sözleşmelerinde ince ayrıntı! Yazılı kira sözleşmesi verilmediğinde kontrol ev sahibinde!

İstanbul gibi büyükşehirlerde bir konutun tahliye etmenin en pratik yolunun elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini ev sahibinin uhdesinde tutarak kiracıya yazılı bir kira sözleşmesi vermemek olduğunu söyleyen Avukat Eyyup Akıncı kira sözleşmesindeki ince ayrıntıları açıkladı.

Faizsiz evlilik kredisinde tüm ayrıntılar netleşti! Kredi çekmek isteyenler hemen baksın!

Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı, Aile ve Gençlik Fonu kurulmasına yönelik yasa yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Yeni düzenleme ile faizsiz evlilik kredisinde ayrıntıları da netleşmiş oldu. Kredi çekmek isteyenler hemen baksın...

Öğrencilere karne hediyesi 6 bin 841 TL verilecek! Ayrıntılar resmen belli oldu! İşte başvuru detayları...

Milyonlarca öğrenciyi kapsayan karne hediyesi 6 bin 841 TL olarak verilecek.  Öğrencilere verilecek olan yeni sosyal yardım ödemelerinde ayrıntılar araştırılıyor. Peki başvurular ne zaman, nereden yapılacak? İşte başvuru detayları...

Emekliye 5 bin lira ikramiye ne zaman hesaplara yatacak? Kimlere verilecek? Tüm ayrıntılar belli oldu!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda milyonlarca emekliye Cumhuriyetin 100. yılına özel ikramiye verilecek. Emekliye bir defaya mahsus ikramiye düzenlemesi TBMM'de kabul edildi.  Emeklilere 5 bin lira ikramiye ne zaman verilecek? Tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

Emekli maaş zammında kritik ayrıntı! Kök maaş formülü maaşları nasıl etkileyecek? Kim 7.500 TL'den fazla maaş alacak?

Emekliye yapılacak üçlü zammın kök maaş formülü sebebiyle arada kayanayabileceği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

İnegöl'de İcra Dairesi Tarafından Satışa Çıkarılan Daireler Fırsatını Kaçırmayın!

İnegöl ilçesinde bulunan ve icra dairesi tarafından satışa çıkarılan 133 m² daireler büyük ilgi görüyor. Eşsiz fırsatları kaçırmamak için mahcuzun ayrıntılı görsellerine ve artırma şartlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden 2022/1515 TLMT. dosya numarasıyla ulaşabilirsiniz.

Jaguar E-Pace: Lüks Tasarım ve Güçlü Performansın Buluştuğu Bir SUV!

Jaguar E-Pace'in performansı, çeşitli motor seçenekleri arasından seçim yapma imkanı sunar. Otomobilin motor hacmi 1.498 cc'dir ve güçlü performans için 160 beygir güç üretir. İşte Jaguar E-Pace'in bazı donanım seçeneklerine ve fiyatlarına daha ayrıntılı bir şekilde bakalım...

Yapı Kredi'den flaş 8 bin 500 TL açıklaması. Müşteriler acil tıklasın

Yapı Kredi tarafından müşterilerine yönelik çok önemli bir kredi kampanyası hazırlandı. Banka tarafından yapılacak ödemenin detayları ayrıntılı olarak anlatıldı.

VakıfBank müşterilerine müjde! Herkese 500 TL harçlık veriliyor!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan VakıfBank'tan da yeni bir duyuru geldi. Düzenlediği bir kampanya kapsamında müşterilerine 500 lira hediye edeceğini duyuran VakıfBank, kampanyanın ayrıntılarını da resmi internet sitesinden paylaştı.

Evini kiraya vereceklerin bilmesi gereken 10 ayrıntı!

Evini kiraya vermek, pasif gelir elde etmek için harika bir seçenek olabilir. Ancak, kiraya verenlerin bilmesi gereken bazı önemli ayrıntılar vardır. 

EYT’liler için destek paketi ayrıntıları! İşte kıdem tazminatı kararı!

EYT destek paketinin ayrıntıları netleşti. Milyonlarca EYT’linin gözü ve kulağı burada! İşte detaylar!

Kuveyt Türk'ten efsane kampanya! Görüntülü görüşme yapanların hesabına 600 TL yatacak! 

Kuveyt Türk'ten görüntülü görüşme yapanlara 600 TL Hoş Geldin Paketi hediye verilecek. İşte detaylar..

Emekli maaşında kök maaş ayrıntısı kafa karıştırdı! Temmuz ayındaki zam hesabında nasıl bir yol izlenecek?

Emeklilerin gündeminde şu ara maaşlara yapılan zam var. En düşük emekli maaşı 2 bin lira artışla 7 bin 500 liraya çıktı. Bununla birlikte en düşük emekli aylığındaki kök maaş ayrıntısı da dikkat çekti. İşte detaylar!

İSO 500 ayrıntılı detayı Haberi

İSO 500 ayrıntılı detayı

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) Türkiye’nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşunu belirlediği araştırmada Türpraş bu yıl da zirveyi kaptırmadı. Türkiye ihracatının yüzde 40,7’sini gerçekleştiren 500 şirket içinde ağırlığın petrokimya, otomotiv ve demir-çelik sektörlerinde olduğu görüldü. İlk 500’deki şirketlerin faaliyet gelirleri incelendiğinde ise tablonun sanayiciler için pek iç açıcı olmadığı ortaya çıktı. Dev şirketlerin 30 milyar TL olan esas faaliyet gelirlerinin yarısından fazlası yine finansman gideri olarak kaydedildi. Ar-Ge’deki gelişme ise sevindirdi.


İhracatta da ipi göğüsledi

Türkiye’nin en büyük şirketi TÜPRAŞ, üretimden satışlardaki liderliğini ihracatta da korudu ve vtoplam 3 milyar 724 milyon dolarlık ihracatıyla listenin zirvesinde yer aldı. Ardından gelen diğer iki şirket sırasıyla 3 milyar 464 milyon dolar ve 3 milyar 20 milyon dolarlık ihracat tutarlarıyla Ford Otomotiv ve Oyak-...