25 / 04 / 2024

ispanyol gonvarri çepaşı aldımı

ispanyol gonvarri çepaşı aldımı

Madrid merkezli demir çelik üreticisi Gestamp'ın iştiraklerinden Gonvarri ve Ankara merkezli demir çelik üreticisi ÇEPAŞ'ın yöneticileri, 11 Kasım 2013'te imzaladıkları ortaklık anlaşmasını kamuoyuna duyurmak amacıyla ortak basın toplantısı düzenledi...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Fakir Elektrikli Süpürge indirimli fiyatıyla işte burada satılıyor! Bu indirim kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Flipper Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt emiş gücü, Epa 12 filtre özelliği ve Cyclone Teknolojisi ile üstün temizlik performansı ortaya koyuyor. 

IONIQ 6’nın menzili Hyundai’yi şaşkına uğrattı! İşte otomobil tutkunlarını şok eden O sonuçlar!

Hyundai, yeni IONIQ 6 modeli için EPA tarafından hesaplanan yeni menzil ve enerji tüketimi oranlarını duyurdu. Hyundai IONIQ 6, Lucid Air’ı yakaladı. İşte detaylar…

Epa Mühendislik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epa Mühendislik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çetin ve Sevda Zübeyde Çetin ortaklığında kuruldu.

Modada İspanyol esintisi! Massimo Dutti Kadın koleksiyonunda indirim zamanı! 21 Eylül 2022 Massimo Dutti fiyat listesi

Modada İspanyol esintisinin adresi Massimo Dutti kadın koleksiyonunda bir çok üründe yüzde 40’lara varan indirime gitti. Massimodutti.com.tr üzerinde devam eden indirimli ürünlerin fiyat listesi şöyle

İspanyol şirket Dalaman havalimanına 140 milyon Euro'ya ortak oldu!

Ferrovial isimli İspanyol şirket Dalaman havalimanı için YDA Grubu'na ortak oldu.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Gayrimenkul sektörüne EPA’dan ücretsiz eğitim!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş. sektöre deneyimli ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek amacı ile ücretsiz eğitim hizmetlerini sürdürüyor. EPA Ege Bölge Temsilcisi Dilek Katal, gayrimenkul sektöründe iyi eğitimli kişilerin bir araya gelmesini hedeflediklerini söyledi..

İspanyol gazeteciden Cengiz Ünder'e ev sözü!

Ünlü İspanyol gazeteci Tomas Roncero, Real Madrid maçı öncesi oynadığı son 3 karşılaşmada Roma'da geceye damga vuran isim Cengiz Ünder'e ev alacağını söyledi.

Epaş İnşaat Ve Otomat Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Epaş İnşaat Ve Otomat Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kılınç tarafından kuruldu. 

EPA Emlak Pazarlama İzmir’deki ilk ofisini açtı!

30 yıllık tecrübeyle kurulan EPA Emlak Pazarlama A.Ş. İzmir’deki ilk ofisini törenle açtı. EPA Başkanı Taylan da, kentin en güzel noktalarından birinde konumlanan ofiste birbirinden tecrübeli insanların bir araya geldiğini kaydetti.

EPA Emlak Pazarlama Bodrum 8 Haziran'da açılıyor!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş.'nin Bodrum Temsilciliği 8 Haziran 2018 tarihinde açılacak...

Epa Kapı Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epa Kapı Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ilık tarafından kuruldu.

ispanyol gonvarri çepaşı aldımı Haberi

ispanyol gonvarri çepaşı aldımı


İspanyol demir çelik firması Gonvarri yüzde 51 hisse ile ÇEPAŞ'a ortak olduğu açıklandı


ÇEPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Erdoğan, İspanyol demir çelik firması Gonvarri'nin yüzde 51 hisse ile ÇEPAŞ'a ortak olduğunu açıkladı. 


Madrid merkezli demir çelik üreticisi Gestamp'ın iştiraklerinden Gonvarri ve Ankara merkezli demir çelik üreticisi ÇEPAŞ'ın yöneticileri, 11 Kasım 2013'te  imzaladıkları ortaklık anlaşmasını kamuoyuna duyurmak amacıyla ortak basın toplantısı düzenledi. 


ÇEPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Gonvarri'nin yaptığı yatırımla Türkiye'ye 32 milyon avro kaynak sağlandığını vurgulayarak, özellikle yenilenebilir enerji sektöründe birlikte büyük projelere imza atmayı hedeflediklerini söyledi. 


Söz konusu ortaklıkla aylık 5 bin ton olan üretimlerinin 9 bin tona ulaşacağını ifade eden Erdoğan, "İşimizi gölden denize, denizden okyanusa taşıdık. Türkiye yatırımda arzu edilen bir liman. Bölgesinde bir istikrar numunesi. Benim...