26 / 04 / 2024

ispark cepte

ispark cepte

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM ile koordineli çalışılarak hazırlanan İSPARK cepte uygulaması ile vatandaşlar bulundukları noktaya en yakın otoparkları tespit edip navigasyon özelliği ile otoparka rahatça ulaşabilecek.

Şubat 2024 enflasyon rakamları açıklandı, hesap kitap yapıldı! Emekliye işte tam bu kadar zam cepte!

Şubat 2024 enflasyon rakamları bu sabah TÜİK tarafından açıklandı, merakla beklenen rakamların açıklanmasından sonra hesap kitap yapıldı. Peki emeklilerin iki aylık zam oranı kaç oldu?

İSPARK gazetecilerin indirimini iptal etti

İSPARK abonesi gazetecilere kaydedilen açıklama ile kötü haber geldi. Basın kartı sahibi gazeteciler artık uygulamadan yararlanamayacaklar. Buna göre, abonelik indirimleri UKOME kararıyla iptal edildiği duyuruldu.

İSPARK dolandırıcılarına dikkat! ''QR kodu taratınız'' tuzağına düşmeyin! 24 saat içinde hesaplarınız boşaltılabilir...

İstanbul'da park halindeki araçların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' yazılı ve 24 saat içerisinde borcun ödenmesini belirten etiketler yapıştırıldı. QR kodu taratarak ödeme sayfasına yönlendirilenler ise tuzağa düşüyor.

İSPARK'ta zamlı tarife bugün başladı

İSPARK ücretlerine yapılan yüzde 57’lik zam bugün yürürlüğe girdi. İşte haberin ayrıntıları...

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

İstanbul'da İspark ücretlerine yüzde 55 ile 57 oranında zam yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı 3. oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57 oranında zam yaptığını açıkladı. İşte haberin tüm ayrıntıları...

İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos itibariyle geçerli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak...

İSPARK otopark ücretlerine zam yolda! Otopark ücretleri 28 TL'den 45 TL'ye yükselecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İSPARK tarafından işletilen otopark ücretlerine yüzde 63'e kadar zam yapılmasını talep etti. Bu durumun gerçekleşmesi halinde otopark ücretleri 28 TL'den 40 TL'ye yükselecek.

İSPARK katlı otoparklara elektrik şarj istasyonları kurmaya başladı

AB ülkelerinde 2035 yılından sonra dizel ve benzinli otomobil satışları yasaklanacak. Artık yollar elektrikli araçlara kalacak. İSPARK da şimdiden tedbir alarak şarj istasyonları için düğmeye bastı.

Togg sonrası İSPARK otoparklarına elektrikli şarj istasyonları kuruluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İSPARK otoparklarına elektrikli otomobiller için elektrikli şarj istasyonu kurulacak. İSPARK Genel Müdür Yardımcısı Samet Aslan 2030 yılında İSPARK otoparklarının kapasitesinin yüzde 10'unun elektrikli araçlara hizmet vermesinin amaçlandığını söyledi.

Carrefoursa’da temizlik ürünlerinde şok indirim! Tek üründe 56 lira cepte kalıyor! 17 Mart 2023 Fiyat Listesi

Deterjan grubu ürünlere büyük indirimler yapan Carrefoursa’da Omo Sıvı Deterjan 38 yıkıma 139,90’dan 56 lira birden indirime girerek 83,94 liradan satılmaya başlandı.  Carrefoursa’da başka hangi temizlik ürünleri indirime girdi?

Carrefoursa’da et ürünlerinde dev indirim! Her üründe en az 20 lira cepte! 13 Mart 2023 Fiyat Listesi

Bu hafta et reyonundaki çeşitli ürünlerde indirim yapan markette dana kuşbaşının kilogram fiyatı  28 lira birden indirime girerek 249,90’dan 221,90 TL’ye, dana döş sarma 20 lira indirimle 215,90 TL’ye kadar indi. Peki Carrefoursa’da bu hafta başka hangi ürünler indirime girdi?

TMO’dan ayçiçek yağında şok indirim! Tam 50 liranız cepte kalıyor! 17 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Uygun fiyatlarla sunduğu ürünlerle hem üreticiyi hem de tüketiciyi destekleyen Toprak Mahsulleri Ofisi’nin son yaptığı indirim görenleri hayrete düşürdü.  Benzerlerine göre en az 50 lira tasarruf sağlayan 5 litre ayçiçek yağının 135 liralık fiyatını gören kapış kapış alıyor. Peki TMO’nun indirimli

ispark cepte Haberi

ispark cepte

Geliştirdiği modern ve teknolojik sistemler ile otoparkçılık sektörünün lideri haline gelen İSPARK, hizmete sunduğu mobil uygulama ile alanında yine bir ilke imza attı.


İSPARK, İstanbulluların hayatını kolaylaştıracak ve sürücüleri otopark arama derdinden kurtaracak bir uygulama geliştirerek vatandaşların hizmetine sundu. 


Google Play ve Apple Store’da,  iPhone, iPad ve Android tabanlı akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayarlar için üretilen ücretsiz uygulamada; otoparkların teknik özellikleri, fiyat tarifeleri, ulaşım bilgileri ve anlık doluluk-boşluk bilgileri gerçek zamanlı olarak bulunuyor. Ayrıca uygulamada doluluk- boşluk oranları da anlık olarak gösteriliyor.


Uygulamayı indiren kullanıcılar bulundukları noktaya en yakın otoparkları görebiliyor özellikler kısmından açık, katlı ya da yol üstü otoparkları seçebiliyor. Harita ya da uydu görüntüsü seçeneği bulunan uygulamada, navigasyon özelliği ile rota çizilerek sürücülerin otoparkı rahatça ulaşmasına imkân sağlanıyor.


Sürücülerin daha...