04 / 05 / 2024

ısparta belediyesi haciz işlemi

ısparta belediyesi haciz işlemi

Isparta Belediyesi'nin ödeme vadesi geçmiş 8 milyon liralık vergi borcu nedeniyle gayrimenkullerine haciz konuldu. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, konuyla ilgili görüşmeler yapacaklarını, sorunu çözeceklerini kaydetti...

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Bakırköy Belediyesi'ne haciz şoku! 

Bakırköy Belediyesi'nin 2004 yılında anlaştığı bir temizlik şirketi o döneme ait ödemelerin yapılmadığı gerekçesiyle belediyeye dava açtı. Yapılan görüşmelerden sonuç alınmayınca bazı eşyalar haczedildi.

VakıfBank’tan 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne haciz' açıklaması!

VakıfBank, İstanbul Büyükşehir Belediyesi hesaplarının alacaklı bir firma tarafından haczedilmesi sonrasında banka ve yöneticileri hakkında yapılan açıklamalar ve bu konuda çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Esenyurt Belediyesi'nin banka hesaplarına haciz mi kondu?

Kamu yararına hizmet sağlayan firmaların borcunu ödemeyen Esenyurt Belediyesi, alacakların icra yoluyla tahsilini engellemek amacıyla gelirlerini hukuksuz bir şekilde oluşturduğu “kamu yararına hesaplara” aktardığı ileri sürüldü...

Samsun Canik Belediyesi'ne haciz geldi!

Samsun'un Canik Belediyesi, inşa ettirdiği parkların parasını ödemeyince icralık oldu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Isparta Belediyesi'ne destek!

Isparta Belediyesi'nin her zaman yanında olacaklarını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız'' dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Tarihi Güvercinada'daki dükkanlara haciz!

Aydın Kuşadası Belediyesi'nin mülk ve gelirlerine mahkeme kararıyla haciz koyuldu. Tarihi Güvercinada, çarşı merkezindeki 100'e yakın dükkan ve iş yerleri haciz altında.

Kuşadası Belediyesi'ne haciz şoku!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, faizleriyle birlikte 750 bin lirayı bulan otogar ücretlerinin ödenmemesi üzerine Kuşadası Belediyesi hakkında icra takibi başlattı.

Isparta Belediyesi Sağlık Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, sağlık merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Trabzon'da vergisini ödemeyenlerin tapularına haciz!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından paylaşılan verilere göre, uyarılara rağmen emlak vergisini ödememekte direnen vatandaşların tapularına, tapuda haciz koyuldu.

Avcılar Belediyesi'ne haciz şoku!

CHP’li İstanbul Avcılar Belediyesi’nden 6 milyon Türk Lirası alacaklı olan şirket haciz memurlarıyla kapıya dayandı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, makam koltuğunu kapısını kilitleyerek kurtardı

ısparta belediyesi haciz işlemi Haberi

ısparta belediyesi haciz işlemi


Isparta Belediyesinin ödeme vadesi geçmiş 8 milyon liralık vergi borcu nedeniyle gayrimenkullerine haciz konuldu.


Bir vatandaşın belediyeden satın aldığı arsanın tapusunu almak için gittiği Tapu Müdürlüğünde, arsada haciz işlemi olduğu için devir işleminin yapılamayacağı bildirildi. Bu kişinin durumu bildirmesi sonucu konuyla ilgili araştırma yapan Isparta Belediyesi yetkilileri, Isparta Defterdarlığı Davraz Vergi Dairesi Başkanlığınca 11 Aralık'ta Tapu ve Sicil Müdürlüğüne vadesi geçen 8 milyon liralık borcun tahsili için "haciz bildirisi" gönderildiğini öğrendi. 


Belediyenin tapu kayıtlarının kendilerine iletilmesinin istenildiği bildiride, 8 milyon liralık borçlarına karşılık belediyenin tapudaki kayıtlı tüm mülklerine haciz konulmasının istendiği öğrenildi.


Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin vergisini öderken aynı zamanda belediyeyi kara geçirdiğini, vergisini ödeyerek devlete yardım ettiğini söyledi.


Önceki dönemde kamu kurumlarına yapılan ödemelerle kendi başkanlığı...