18 / 04 / 2024

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Isparta Belediyesi'ne destek!

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Isparta Belediyesi'ne destek!

Isparta Belediyesi'nin her zaman yanında olacaklarını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız'' dedi.



İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamına ziyaret etti.

Isparta Bomba 32'de yer alan habere göre; ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız. Sizinle yapılması gereken ne varsa bize görev verildiği sürece biz buradayız” diyip odalarına kayıtlı 560 üyelerinin bulunduğunu ifade etti. Korkmaz, şehrin gelişmesi için her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretten memnun olduklarını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, oda temsilcileri ile birlikte şehrin daha düzgün bir imar ve daha güzel bir şekilde gelişmesi için işbirliği yapacaklarını ifade etti. Başdeğirmen, “Sizlere her zaman ihtiyacımız var. Görev verildiği zaman değil, artık görevi kendimiz ortaya çıkarmamız gerekiyor. Eksiklikleri veya yapılması gerekenleri sizler gördükçe bizimle paylaşarak bunları da istişare ederek, daha iyi şekle getirmek için ne yapmamız gerekiyorsa el birliği ile yapmamız gerekiyor. Memleketimiz için yapılması gereken ne varsa bunları hep birlikte yapalım” diye konuştu. 


Geri Dön