29 / 03 / 2024

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan MASKİ'ye ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan MASKİ'ye ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kora ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.




Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kora ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u ziyaret etti. Genel Müdür Coşkun’un makamında gerçekleşen görüşmede, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ile İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu da yer aldı. MASKİ’nin il genelindeki faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kora, Coşkun’a çalışmalarında başarılar diledi.

“Hepimiz Manisa için çalışıyoruz”

Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kora ile Sekreter Üye Fethi Nazım Obus, Sayman Üye Uğur Güllü ve Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Dürgen’e nazik ziyaretleri için teşekkür eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Manisamız için 17 ilçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız ilimizin her kesiminden takdir görüyor. Sağolsunlar, çeşitli oda, dernek ve kuruluşlardan arkadaşlarımız da bizleri yalnız bırakmıyorlar. Manisalı vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için diğer kurumlarla dirsek temasımızı daimi tutuyoruz. Bu amaçla ziyaretimize gelip, bizimle fikirlerini paylaşan tüm dostlarımız bizim için ayrıca kıymet taşıyor. En nihayetinde hepimiz Manisa için çalışıyoruz” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön