20 / 04 / 2024

Isparta emekli konutları

Isparta emekli konutları

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Emekliler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden Türkiye İşçi Emeklileri Derneği yönetiminin talep ettiği ucuz konut talebine sıcak baktığını dile getirdi. 

TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Mersin Mezitli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Mersin Mezitli 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Mersin Mezitli emekli konutları kurası ne zaman? İşte TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Erzurum emekli konutları için başvurular 25 Mart'ta başlayacak!

Toplu Konut idaresi Başkanlığı, Erzurum'da emeklilere konut için başvuruların 25 Mart tarihinde başlayacağını açıkladı.

TOKİ Beyşehir emekli konutları için başvurular başladı!

TOKİ tarafından Konya'nın Beyşehir ilçesinde emeklilere yönelik konutlar için başvurular alınmaya başladı. 405 konut için başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek.

Murat Kurum'dan Erzurum Emekli Konutları projesine destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Erzurum'daki kentsel dönüşüm projelerini incelemek üzere hafta sonu geldiği Erzurum’da emekliler için yapılacak olan konutlar içinde destek sözü verdi.

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Kandıra Orhan Emekli Konutları sözleşme dönemi sona eriyor!

Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi 270 Adet Konut Emekli Projesi'nde sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ'nin Bursa emekli konutları görücüye çıktı!

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

TOKİ Bursa'daki emekli konutlarının inşasını tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ‘Emekliye İkinci Bahar’ projesi kapsamında yaptığı 1201 konutun inşası tamamlandı..

Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Nilüfer'de hayata geçireceği 133 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Bursa Emekli konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından emekli uygulamaları kapsamında Bursa'da hayata geçirilen konutlardan stoklarda kalan 133'ü kura çekimiyle sahiplerini buldu.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları'nın kura çekilişi 7 Mart'ta!

TOKİ ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle inşa edilen Kandıra Emekli projesindeki 70 konutun kura çekilişi 7 Mart'ta yapılacak.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

Malmeydanı TOKİ Emekli sözleşmeleri!

Malmeydanı TOKİ Emekli Konutları için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Isparta emekli konutları Haberi

Isparta emekli konutları

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Emekliler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden Türkiye İşçi Emeklileri Derneği yönetiminin talep ettiği ucuz konut talebine sıcak baktığını belirterek, daha önce benzer bir çalışma yaptıklarını, uygun arazi koşulları sağlandığı takdirde vatandaş için bu talebi yerine getirme arzusunda olduklarını ifade etti.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre zziyarette kendisinin de bir emekli olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Allah ömür verdiği müddetçe herkes bir gün emekli olacak. Emeklilerimizin mutlu ve güzel yaşaması lazım. Emeklilerimiz Türkiye’ye ve Türk Milletine hizmet etmişlerdir. Hizmetlerinin karşılığının mükafat olması lazım. Belediye olarak ucuz konut yapma düşüncemiz var, ancak şehrimizde arsa problemi yaşıyoruz. Hazine arazileri yok. Konutlarımız pahalı, bizde ne yapabiliriz düşüncesinden hareketle, Yeni Çünür’ün yanı sıra Gökkubbe altından...