25 / 04 / 2024

Isparta ipotekli arsa

Isparta ipotekli arsa

Isparta ilinde yabancılara yapılan arazi satışları ve üzerinde ipotek bulunan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHPli Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta'da ipotekli tarla sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Isparta ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHPli Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Belediyeden satılık arsa fırsatı! 3 şehirdeki 6 arsa satışa çıkıyor!

Isparta, Diyarbakır ve Aksaray illerinde yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Belediyeden iki ilde satılık 4 arsa!

Ankara ve Isparta'da yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yeni bir arsa sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği ihaleler 26 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Gaziantep, Isparta ve İzmir'de 41 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Gaziantep, Isparta ve İzmir yer alan 41 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Üç ildeki 23 adet arsa satışa sunuluyor! Belediyeler bir bir tarih açıkladı!

Malatya, Isparta ve Sivas illerinde yer alan 23 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Milli Emlak Isparta'da 12 adet arsa ve arazi satacak!

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 12 adet taşınmazın (arsa ve tarla) satışının yapılacağını açıklandı.

Isparta'da imarlı arsa satılacak! İhalesi 26 Eylül'de!

Isparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Isparta Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 3 bin 552 metrekare alana sahip.

Milli Emlak o ildeki 3 arsa ile 4 araziyi 8 taksitle satıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın!

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü, Isparta ili, Merkez ilçesinde yer alan 3 arsa ile 4 araziyi peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor. Peki Isparta Merkez'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan 110 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Aşağı Kale Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sakarya'daki ipotekli arsa sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Sakarya ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Siirt'te ipotekli arsa sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Siirt ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta'da ipotekli tarla sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Isparta ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHPli Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dar gelirlilerin ev alabilmesi için arsa üretimi şart!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı, İnşaat Mühendisi Metin Çelik,"Dar gelirlilerin konut sahibi olması için arsa üretimi gerekir" dedi.

Isparta ipotekli arsa Haberi

Isparta ipotekli arsa

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Isparta ilinde yabancılara yapılan arazi satışlarına ve üzerinde ipotek bulunan tarım arazilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Çelebi, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin soruları:

1- Isparta ilinde arazi satın alan yabancı gerçek kişi, şirket veya yabancı ortaklı şirket sayısı nedir? Bunların satın aldığı arazilerin toplam miktarı nedir?

2- Isparta ilinde arazi satın alan yabancıların ülkelerine göre dağılımı nasıldır?

3- Isparta ilinde arazi satın alan yabancı gerçek kişi, şirket ve yabancı ortaklı şirketlerin satın aldığı arazilerin ilçelere ve yüzölçümlerine göre dağılımı nasıldır?

4- Isparta ilinde üzerinde ipotek bulunan tarım arazisi tapusu sayısı nedir? İpotekli tarım arazilerinin yüzölçümü toplamı nedir? Bunların ilçelere göre dağılımı nasıldır?

5- Isparta ilinde bankalar tarafından ipotek...