28 / 03 / 2024

Isparta otogar

Isparta otogar

Isparta Belediyesi'nin projesi olan Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi gerçekleşti. İhale sonucu tekliflerin incelenmesinin ardından açıklanacak.

Isparta'ya Yeni Otogar için 55 parsel kamulaştırılacak!

Belediye Başkanı Günaydın, Çünür Mahallesi'nde yapılması planlanan Yeni Otogar için 55 adet parselin gerekli kamulaştırma bedelinin 10 milyon liralık kısmının İller Bankası'ndan karşılanması amacıyla Belediye Meclisi'ne başvurdu.

Isparta Çünür Yaşayan Otogar inşaatında sona yaklaşılıyor!

Isparta'nın Çünür Mahallesi'nde yapımına başlanılan Yaşayan Otogar projesinde sona yaklaşılıyor. Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç ve mahalle sakinleri yeni otogar inşaatında incelemelerde bulundu.

Isparta Yaşayan Otogar'da son durum!

Isparta Belediyesi tarafından 6 Mart’ta ihale edilen Yaşayan Otogar projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor

Isparta Yeni Otogar Yaşam Alanı'nın inşaatı başlıyor!

Isparta Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda inşaat çalışmaları başlıyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, proje alanını inceledi.

Isparta'nın yeni otogarında son durum!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda incelemelerde bulundu. Günaydın, otogarda şantiye kurma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaata başlanacağını söyledi.

Isparta Yeni Otogar Projesi'ne belediye onayı!

Isparta Belediyesi, Çünür Mahallesi'nde yapılması planlanan yeni otogar ve yaşam merkezi projesine onay verdi. 6 Mart'ta ihalesi gerçekleşen proje 89 milyon 993 bin liraya yapılacak.

Isparta'nın yeni otogarına 5 teklif!

Isparta Belediyesi'nin projesi olan Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi gerçekleşti. İhale sonucu tekliflerin incelenmesinin ardından açıklanacak.

Isparta'nın yeni otogarı 100 milyon TL'ye mal olacak!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ocak ayı sonunda ihalesi gerçekleştirilecek 100 milyon TL maliyetli Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi Projesi'nin Isparta'ya sonsuza kadar yeteceğini iddia etti.

Büyük İstanbul Otogarı'nın nazım imar planı yapılmadı mı?

İstanbul Büyük Otogarı Esnaflar Derneği Başkanı Şahap Önal, "Otogarın imar planı yapılmadan, planlarda hazineye ait mera alanı olarak görülüyor.Otogarın yapımına kamulaştırmaları yapılmadan geçici temel atma planıyla izin verildi." dedi.

Harem Otogarı iki yıla kadar taşınacak!

Şehirlerarası yolcu otobüslerinin trafiğe takılmaması için cep otogarlar geliyor. Harem Otogarı da 2018’e kadar taşınacak. İstanbul'un şehirlerarası yolcu otogarları, yeni yol güzergahlarına göre düzenleniyor.

Akhisar'a yeni otogar mı yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan ve şehir içi toplu taşıma durak başkanlarını ağırladı. Ergün hedeflerinin Akhisar'a 3 yıl içerisinde yeni otogar yapmak olduğunu söyledi...

Uşak Otogar Yolu için ilk kazma vuruldu!

Uşak'ta otogar mevkii battı çıktı projesi için ilk kazma vuruldu. Uşak'ta kent içi ulaşımda sıkışıklığı azaltmak için stat ve otogar civarında düşünülen battı çıktı kavşak çalışmalarından ilki başladı.

Adıyaman otogarına Necip Büyükaslan'ın adı verilecek!

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu otogarla ilgili önemli açıklamalarda bulunurken otogarın adının Eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ın adını vereceğini ifade etti.

Isparta Yeni Otogar Projesi'nde sona gelindi!

Isparta'da Yeni Otogar Projesi'nde sona gelindi. İçerisinde 1350 araçlık otoparkı, gül bahçeleri ve alışveriş merkezlerinin de yer alacağı otogar alanında arsa alım işlemlerinin yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.

Isparta otogar Haberi

Isparta otogar

Isparta Belediyesinin prestij projelerinden birisi olan Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi'nin dün gerçekleştirilen ihalesinde 5 firma teklif verdi. İhalede en düşük teklifi 89 milyon 993 bin TL ile Atlas İnşaat verdi. Tekliflerin incelenmesinin ardından ihale sonucu açıklanacak. 


Yaklaşık 5 yıldır İsparta gündemini meşgul eden ve daha önce iki defa ertelenen Yeni Otogar yapımı konusundaki ihale dün nihayet 

gerçekleştirildi. 


Tam ismi 'Isparta Belediyesi Şehirlerarası Terminal ve Yaşam Merkezi' olan proje için 6 Mart 2017 tarihinde yani dün ihale yapıldı. Belediye Encümen Salonundaki ihale saat 10.00'da başladı. Söz konusu ihaleye; Atlas İnşaat, Arıkan İnşaat - Akarlar İnşaat iş ortaklığı, Ensa İnşaat - Metro Mühendislik özel ortaklığı, İntaş İnşaat ve KMB Metro İnşaat Barankaya İnşaat iş ortaklığı olmak üzere toplam 5 teklif verildi. 


Söz konusu 5...