25 / 04 / 2024

Isparta proje desteği

Isparta proje desteği

IPARD 1 hibe desteği programı kapsamında Isparta'ya 2013-2016 yılları arasında 143 milyon liralık yatırım kazandırılacak. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Isparta İl Koordinatörlüğü, IPARD 2'nin ilk çağrı döneminde de 26 projeye destek sağlayacak.

Devlet, eşi vefat eden kadınlara konut desteği veriyor! 500 bin TL'lik destek için işte bu şartlar aranıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlara konut desteği verileceğini açıkladı. 500 bin TL destek sağlanacak proje ile bilgileri bakanlığın resmi sitesinden yayımlandı. İşte detaylar...

Colendi’den ABD’nin önde gelen bankalarına ‘dijital dolar’ desteği!

Fintek hizmetleri platformu Colendi'nin bağlı kuruluşu SETL, ABD'nin önde gelen bankalarına teknoloji desteği sağladı. Proje, dijital dolara giden yolda önemli bir kilometre taşı niteliği taşıyor.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Üniversiteli çiftçilere 100 bin TL hibe desteği! Başvuru süresi uzatıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi için başvuru tarihi uzatıldı. Proje kapsamında; üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık ve su ürünleri bölümlerinden mezun olan öğrencilerin uygulayacağı projelere 100 bin TL hibe desteği verilecek.

Yöresel mimariye uygun konut inşa edene ücretsiz proje desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 59 şehirde tamamladığı Yöresel Mimariye Uygun Konut Projesi kapsamında konut inşa etmek isteyenlere ücretsiz proje desteği verecek.

Mehmet Özhaseki: Belediyelerin imar çalışmalarına proje desteği veriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, İller Bankası Yönetim Kurulu toplantısında konuştu. Bakan Özhaseki, "Birçok küçük belediyenin imar, harita, jeoteknik çalışmalarına, kent bilgi sistemiyle ve üst yapıyla ilgili çalışmalarına proje desteği veriyoruz." dedi.

Alaşehir'de köyde ev yaptırana ücretsiz proje desteği!

Alaşehir Belediyesi, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte mahalleye dönüşen köylerde ikamet eden vatandaşlara, yeni ev yapmaları halinde, ücretsiz mimari proje desteğinde bulunacak. 3 tip proje hazırlandı.

Manisa Alaşehir'de ev yaptıracaklara mimari proje desteği!

Alaşehir Belediyesi, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikle mahalleye dönüşen köylerde ikamet eden vatandaşlara yeni ev yapmaları halinde, ücretsiz mimari proje desteğinde bulunacak.

Pega Kartal projesinde aylık 4 bin 125 TL finans desteği sağlanıyor!

Egeyapı Group imzasıyla hayata geçirilen Pega Kartal projesinde toplam 200 daire yer alıyor. Proje kapsamında aylık 4 bin 125 TL finans desteği sağlanıyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri faiz desteği kampanyasına devam eden Ağaoğlu İnşaat kampanya dahilinde yüzde 35 faiz desteği sağlarken yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Ev sahibi olmak isteyenlere devlet desteği nasıl sağlanır?

Birçok alanda düzenleme yapılmasını öngören Torba Yasa'da konut sahibi olmak isteyenler için de devlet desteği çıkarılıyor. Peki, ev sahibi olmak isteyenlere devlet desteği nasıl sağlanır?

Ağaoğlu kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Hemen teslim daireler!

Andromeda Gold, My Towerland ve de My Home Maslak projeleri için geçerli sayılan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor.

Isparta proje desteği Haberi

Isparta proje desteği

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Isparta'nın ekonomisine katkı sağlamak için harekete geçti. IPARD 2'nin birinci çağrı döneminde 95 projeden 26'sı onaylandı. 9 ay içerisinde Isparta'ya 29 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirildi.


Isparta İl Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman Gülcü, konu ile ilgili olarak "Isparta ili olarak 26 proje ile inşallah önümüzdeki dönemde proje imzalayacağız proje sahipleriyle bu projelerin tamamlanması 9 ay gibi bir zaman alacak, bu şu anlama geliyor 9 ay içerisinde 26 tane proje 29 milyon liralık bir yatırımı kapsayacak bu çalışma bizde bu projelere 17.1 milyon liralık bir hibe ödemesi yapacağız bu yatırımcılarımıza inşallah kısa süre içerisinde hayata geçirmeyi planlıyoruz" açıklamasında bulundu. 


Gülcü, projelerin dağılımı şu şekilde anlattı: "IPARD 2'nin ilk çağrısında sektör dağılımına baktığımızda 6 tane süt hayvanlığı...