23 / 04 / 2024

Ispartakule 3 Banu Evleri

Ispartakule 3 Banu Evleri

2016 yılının Aralık ayında dairelerin teslim edilmesi planlanan projede toplamda 74 daire yer alıyor. 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 65 metrelik tek blok halinde yükseliyor.

Ispartakule Banu Evleri 3'te 2+1 daireler 320 bin TL'ye!

2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Banu Evleri 3 projesi, Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışta! Yeni proje!

Hasanoğlu Grup imzaıyla hayata geçen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıkarıldı. Peki, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin olduğu preojede ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Banu Evleri Ispartakule 4 satışa çıktı! İşte dairelerin özellikleri ve fiyat listesi

Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 4 satışa çıktı. Projede 2+1 ile 3+1 daire tiplerinden oluşan 70 konut bulunuyor.

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Hasanoğlu İnşaat uygun metrekare fiyatlarıyla yatırımcısının yanında! 

Hasanoğlu İnşaat ise Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinde 2018 yılı konut metrekare ortalamasından daha uygun metrekare fiyatlarıyla her zaman olduğu gibi yine yatırımcısının yanında yer alıyor.

Hasanoğlu İnşaat'tan yüzde 20 indirim kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile 15 Mayıs-15 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampayaya destek verecek. 

Hasanoğlu İnşaat konut seferberliği kampanyasına destek veriyor!

Hasanoğlu İnşaat; BanuEvleri Ispartakule 2’de 220 konut ve BanuEvleri Ispartakule 3’de 74 konut ile ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına destek veriyor.

Hasanoğlu İnşaat, ülke ekonomisi güveniyor!

Hasanoğlu İnşaat olarak 2016 yılı bizim için önemli bir yıldı. Ocak ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projemize başlamanın heyecanını yaşarken, Aralık ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 3 Projemizin teslimini yapmanın mutluluğunu yaşadık.

Banu Evleri Ispartakule projesinde dolarını bozdurana indirim!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek amaçlı Banuevleri Ispartakule 2 ve Banuevleri Ispartakule 3 projelerinde 20 bin dolar ve üzeri döviz bozduranlar, bozdurduğu döviz miktarının yüzde 6.1'i oranında indirim alıyor.

Hasanoğlu İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyası kapsamında HASANOĞLU İNŞAAT; BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 ve BANUEVLERİ ISPARTAKULE 3 projeleri ile kampanyaya destek oluyor.

Banu Evleri Ispartakule 2'de yaşam 2018'de başlıyor!

3 farklı tipte 220 adet konuttan oluşan Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri Ispartakule 2'de daire teslimlerinin Ağustos 2018’ de gerçekleştirilmesi planlanıyor..

Banu Evleri Ispartakule 3 projesinin ayrıntıları!

İstanbul'un yeni projelerle dikkat çeken bölgesi Ispartakule'de, Hasanoğlu İnşaat tarafından yapılan Banu Evleri Ispartakule 3 projesinde 3 oda 1 salon konutların fiyatları 445 binTL'den başlıyor.

Avcılar Banu Evleri Ispartakule 3'te 445 bin TL'ye 3+1!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Ispartakule 3 projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor. Toplamda 74 daireden oluşan projede 3+1 daire fiyatları 445 bin TL'den başlıyor.

Ispartakule 3 Banu Evleri Haberi

Ispartakule 3 Banu Evleri

Hasanoğlu İnşaat tarafından Avcılar Ispartakule'de hayata geçirilen Ispartakule 3 Banu Evleri'nde teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


2+1 ile 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Banu Evleri'nde ödeme koşulları kapsamında 12 - 24 ve 36 ay vade imkanı ile ödemeler gerçekleştiriliyor. 


İnşaat alanı 23 bin metrekare olarak belirlenen projede satılabilir alan 16 bin metrekare iken toplam inşaat alanı 23 bin metrekare olarak karşımıza çıkıyor. 


Ispartakule 3 Banu Evleri'nde her daire için 2 araçlık otopark alanı, Türk hamamı, sauna ve fitness center bulunuyor. Toplamda 74 daireden oluşan projede 121 metrekare 2+1 evlerin fiyatları 350 bin TL'den, 171 metrekare 3+1 evlerin fiyatları 445 bin TL'den başlıyor. 


65 metrelik tek blok halinde inşa edilen projede yeşil alana 3. 500 metrekarelik alan ayrıldı. 



Banu Evleri Ispartakule 3 Projesi...