23 / 04 / 2024

Ispartakule Başakşehire bağlandı mı

Ispartakule Başakşehire bağlandı mı

Ispartakule bölgesinin, Avcılar Belediyesi'nden Başakşehir Belediyesi'ne bağlanmasını isteyen Ispartakule sakinleri bu amaçla sosyal paylaşım sitesi facebookta bir anket yaptı ve yapılan anketin sonucunu ilgili makamlara iletti...

Yerli ve milli deprem erken uyarı sistemi resmen kullanılmaya başlandı!

Akıllı sistemlere entegre edilen EDIS Deprem Erken Uyarı Sistemi, alışveriş merkezlerinden, sanayi şirketlerine, bankalardan, holding merkezlerine kadar pek çok alanda kullanılmaya başlandı.

Şile'de 40 kaçak yapının yıkımına başlandı!

İstanbul Şile'de, kamuya ait hazine taşınmazları üzerine inşa edilen 40 kaçak yapının yıkımına başlandı.

Pursaklar'da kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nce imara aykırı  ve izinsiz yapıldığı tespit edilen kaçak yapıların yıkımına başlandı. 

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılışı Mayıs ayına çekilen Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı.

Merkez Bankasından kar payı ve ihtiyat akçesi dağıtımı başlandı!

Merkez Bankası, 35,2 milyar TL kar payı avans tutarı ile 5,3 milyar TL ihtiyat akçesinin hissedarlara dağıtımına başlandığını duyurdu.

Nilüfer'de kaçak villanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen villanın yıkımına başlandı.

Kapadokya'da 15 yapıdan ilkinin yıkımına başlandı!

Peribacalarının yakınındaki bulunan kaçak binaların yıkılma çalışmalarına Göreme'deki restorandan başlandı

Bursa Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalara başlandı!

Bursa Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için çalışmalara başlandı. AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil, konutla ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa Akçakale Meclisi'nde imar tadilatı karara bağlandı!

Akçakale Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı. Meclisinin bu ayki ana gündem maddesi keçili mahallesi 1/1000 lik imar plan tadilatıydı. Toplantıda imar planı tadilatı görüşülerek oy birliğiyle kabul edilerek karara bağlandı.

Kartal Mert Sitesi’nin yıkımına başlandı!

Kartal Belediyesi, Kartallı vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamalarını sürdürmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Yerinde Dönüşüm kapsamında yapılan çalışmalar doğrultusunda Kartal Cevizli Mahallesi’nde bulunan Mert Sitesi’nin yıkımına başlandı.

Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattının proje çalışmalarına başlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul 3. Havalimanı'na erişimi sağlayacak, kentin trafik sorununun çözümüne katkıda bulunacak Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattının proje çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Kilis'te çevre peyzaj çalışmalarına başlandı!

Kilis 'te trafik akışını rahatlatacak ve peyzaj çalışmalarıyla şehre görsellik kazandırılacak kavşak çalışmalarına başlandı.

Samsat’ta Feribot İskelesi'nin yapımına başlandı!

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı’nın "İç Turizm Geliştirme Projesi" kapsamında Atatürk Baraj Gölünde Adıyaman Samsat ile Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi arasında ulaşımı sağlayacak feribot iskelesi yapımına başlandı.

Ispartakule Başakşehire bağlandı mı Haberi

Ispartakule Başakşehire bağlandı mı


Ispartakule bölgesinin, Avcılar Belediyesi'nden Başakşehir Belediyesi'ne bağlanmasını isteyen Ispartakule sakinleri bu amaçla sosyal paylaşım sitesi facebookta "Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı?" diye soran anket başlatmıştı. 


1 Ocak 2015 tarihiyle sona eren anket sonucuna göre Ispartakule Başakşehir'e bağlansın diyenlerin sayısı 593, Ispartakule Avcılar'da kalsın diyenlerin sayısı ise 69 oldu. ISDER Ispartakule Derneği Başkanı Özcan Özdemir yapılan anketin sonucunu ilgili makamlara iletti. 



ISDER Ispartakule Derneği Başkanı Özcan Özdemir tarafından yapılan o açıklama:






Ceren...