19 / 04 / 2024

İst Marina Kartal teslimleri

İst Marina Kartal teslimleri

Dap Yapı İst Marina projesinin www.istmarina.com.tr internet sitesi açıldı. Kartal Sahili'nde yükselen İst Marina projesinde daire teslimleri 36 ay içerisinde yapılıyor...

İst Marina Mayıs kampanyası 2016!

İst Marina Mayıs kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat sonrasında, yüzde 50 kısım 18 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Kalan tutar 2018'de ödeniyor.

Kartal'da alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal’ı yaşanabilir örnek bir kent yapmak için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Altınok Öz Kartal'daki alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de bu kapsamda, Kartal’ın birçok mahallesinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Kartal Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal’ı yaşanabilir örnek bir kent yapmak için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Kartal Belediyesi alt yapı ve üst yapı projelerini hızlandırdı!

Kartallı vatandaşların rahat bir ortamda yaşaması noktasında çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor...

Emlak Konut rekor kırdı!

Emlak Konut GYO, 2014’te satış ve ciro rekorları kırdı. 2014’te yıllık bazda, gelir kaleminde en fazla satışı İst Marina projesi gerçekleştirdi. İşte açıklanan çarpıcı rakamlar...

İstanbul Marina Kartal satış ofisi!

İstanbul Marina Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dairelerin 300 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satıldığı proje 5 bloktan oluşuyor.

İstanbul Marina Kartal fiyatları ne kadar?

İstanbul Marina'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki İstanbul Marina Kartal fiyatları ne kadar?

Stüdyo 35 İzmir Çiğli'de Kartal İnşaat tarafından yükseliyor!

Çeyrek asırdır Karşıyaka’da faaliyet gösteren Katal İnşaat, Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde, yepyeni bir projeye imza atıyor. Stüdyo 35 İzmir Çiğli'de Kartal İnşaat tarafından yükseliyor.

İstanbul Marina Kartal iletişim!

İstanbul Marina projesindeki satış süreci devam eden dairelerin fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. İşte İstanbul Marina Kartal iletişim bilgileri..

Kartal İstanbul Marina fiyatları ne kadar?

İstanbul Marina projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Satışların devam ettiği Kartal İstanbul Marina fiyatları ne kadar?

Kartal İstanbul Marina projesi!

Kartal İstanbul Marina projesi 31 - 36 katlı toplam 5 blok halinde yükseliyor. Karma yaşam projesi olarak tasarlanan projede hem banka kredisi, hem de firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

İst Marina Kartal teslimleri Haberi

İst Marina Kartal teslimleri


Dap Yapı'nın İst Marina projesi Kartal Sahili'nde yükseliyor. Dap Yapı İst Marina projesinde 1.467 adet daire bulunuyor. Dap Yapı İst Marina projesi Ağustos 2016'da teslim ediliyor.



Dap Yapı İst Marina projesinde yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılarak veya firma bünyesinde 24 ay vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor.



Dap Yapı İst Marina satış ofisi ile 444 43 46 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Dap Yapı İst Marina projesinde daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor.



Dap Yapı İst Marina'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor. Dap Yapı İst Marina'da 1+1'lerin fiyatları 410 bin liradan başlıyor.



Dap Yapı İst Marina projesinde rezidans, otel, ofis,...