29 / 03 / 2024

İst Marina Projesi

İst Marina Projesi

Dap Yapı İst Marina projesinin www.istmarina.com.tr internet sitesi açıldı. Kartal Sahili'nde yükselen İst Marina projesinde daire teslimleri 36 ay içerisinde yapılıyor...

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

İSTİM, SotCA'da ödüllendirildi! 

"Sign of the City Awards (SotCA)" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. İSTİM projesi ödül töreninde ‘En İyi Endüstriyel Lojistik Yapı’ kategorisinde ödüle layık görüldü...

Bitlis Dere Üstü Islah Projesi için yıkım başladı!

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Sokak Sağlıklaştırılması Projesi'nde yıkımı yapılan otelin enkazını inceledi.

Bitlis’te dere üstü ıslah projesinde yıkımlar başladı!

Bitlis'te dere üstü ıslah projesi kapsamında mülkiyeti İl Özel İdaresine ait yapılar yıkılıyor.

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Siltaş Marina ne zaman teslim?

Siltaş Marina projesi 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Peki Siltaş Marina ne zaman teslim edilecek?

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

İst Marina Projesi Haberi

İst Marina Projesi


Dap Yapı'nın İst Marina projesi Kartal Sahili'nde yükseliyor. Dap Yapı İst Marina projesinde 1.467 adet daire bulunuyor. Dap Yapı İst Marina projesi Ağustos 2016'da teslim ediliyor.



Dap Yapı İst Marina projesinde yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılarak veya firma bünyesinde 24 ay vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor.



Dap Yapı İst Marina satış ofisi ile 444 43 46 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Dap Yapı İst Marina projesinde daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor.



Dap Yapı İst Marina'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor. Dap Yapı İst Marina'da 1+1'lerin fiyatları 410 bin liradan başlıyor.



Dap Yapı İst Marina projesinde rezidans, otel, ofis,...