26 / 04 / 2024

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.



Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, şehir ekonomisinin kalbi niteliğinde olan Çamlıbel Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Hürriyet'te yer alan habere göre; ekiplerin bölgede devam eden çalışmaları hakkında konuşan Başkan Gültak, yakın zamanda yapılma planlanan proje ve çalışmalarla ilgili mahalle sakinleri ve esnafları bilgilendirdi.  Başkan Gültak, esnaflara ziyaret gerçekleştirerek, sohbet edip çeşitli konularla ilgili sorunları dinledi. 

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

İLERLEME KAYDEDİLDİ

Başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından yapılan ziyaret sırasında Başkan Gültak, Mersin Akdeniz Çamlıbel Derneği (MERÇAM) yönetimiyle bilgi alışverişinde bulundu. Yönetim Çamlıbel Marina Projesi ile ilgili bilgiler verdi. Marina Projesi’nde büyük ilerleme yaşandığını sözlerine ekleyen Başkan Gültak, 3 ay içerisinde ihaleye çıkmayı planladıklarını ifade etti. 

Başkan Gültak, “Çamlıbel’e özel bir önem veriyor, güzelleştirmeye çalışıyor, projelerimizi buna göre belirliyoruz. Yakın zaman içinde Marina da hayata geçince, buradaki eski canlılığı, hareketliliği tekrar yakalayacağımıza inanıyorum. Mersin Millet Bahçesi ile birlikte bu canlılığı çok daha kısa zamanda elde edeceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu. 


Geri Dön