18 / 04 / 2024

istanbul ankara uçak bileti

istanbul ankara uçak bileti

Son dönemde akaryakıta gelen zamlar ulaşımda ciddi fiyat artışlarına neden oldu. Otobüs ve uçak biletlerine yüksek oranda zam geldi. Rize Artvin havalimanı açılışıyla uçak biletlerindeki artışlar yeniden gündeme geldi. İşte 15 Mayıs fiyat listesi...

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Binali Yıldırım İstanbul’u akıllandıracak!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur Sırt bugünkü köşesinde ''Binali Yıldırım İstanbul’u akıllandıracak'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Timur Sırt'ın yazısı... 

Konya'daki uçak restoran ve kafe hizmete girdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara Yolu’nda toplam 321 bin metrekarelik alanda yaptığı Türkiye’nin havacılık temalı en büyük parkı olan Türk Yıldızları Parkı’ndaki uçak restoran ve kafe hizmet vermeye başladı.

Uşak Otogar Battı Çıktı projesinde sona gelindi!

AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İzmir-Ankara Karayolu'ndaki trafiği önemli ölçüde rahatlayacak battı-çıktı projesinde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Hızlı Tren'in Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin inşaatı başlıyor!

2012 yılında başlanan İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde, 167 kilometrelik Polatlı-Afyonkarahisar bölümünün ardından bu yıl Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin altyapı inşaatına başlanacak..

Türkiye'de en çok uçak trafiği İstanbul havalimanlarında gerçekleşti!

Türkiye havalimanlarında yaşanan uçak trafiği, 2014 yılının ilk 10 ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 9 artarak, 1 milyon 142 bin 280 oldu. Bu Türkiye havalimanlarında 22 saniyede bir uçak trafiği yaşandığı anlamına geliyor.

Boeing, Istanbul Airshow’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanına model uçak hediye etti!

Boeing Türkiye ve Kuzey Afrika Başkanı Bernard J. Dunn, Istanbul Airshow’da şirketin Türkiye ile uzun yıllara dayanan işbirliğinin anısına Lütfi Elvan’a Boeing 777-300ER model uçak hediye etti.

Uşak'ın çevreyolu sorunu çözülüyor!

Uşak'ın çevreyolu sorunu çözülüyor. Uşak'ın AK Partili Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ankara'da yaptıkları temaslar sonucu köprülü kavşak ve çevre yolu konusunda önemli gelişmeler sağladıklarını söyledi.

Sakız heyeti İstanbul'a uçak seferi istedi!

Sakız heyeti İstanbul' a uçak seferi istedi. İzmir Ticaret Odası' nı ziyaret eden Sakız Ticaret Odası heyeti, ada ile İstanbul arasında uçak seferlerinin başlatılmasını istedi.

Nurullah Cahan: Uşak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

6 ay içinde ihaleye çıkacak Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Cahan, Ankara ziyaretlerine TOKİ Başkanı Ergün Turan ile yaptığı görüşmeleri ekledi.

DHMİ uçak ve yolcu istatistiklerini açıkladı!

2014 Mart ayında iç hatlarda Havalimanlarına iniş kalkış yapan uçak sayısı bir önceki yılın Mart ayına göre yüzde 12,6 artış ile 57 bin 860, dış hatlarda ise yüzde 9,4 artış ile 36 bin 552’ye yükseldi.

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı!

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu günden itibaren Zonguldak Havalimanının yurt dışı uçuşlarına açık olduğunu söyledi.

istanbul ankara uçak bileti Haberi

istanbul ankara uçak bileti

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Rize Artvin Havalimanı açılışında yaptığı konuşmada, "2002 yılında bu yola çıktığımızda, Sayın Cumhurbaşkanımız, liderimiz dedi ki 'Binali Bey, havayolunu, halkın yolu yapacağız.' 'Baş üstüne' dedik, yola koyulduk. Havayolu adeta imtiyazlıların yoluydu, havayolunda seyahat edenler uçakta karşılaşanlar birbirlerini tanıyordu. Hep aynı yüzler, hep aynı yolcular... Bu iş böyle gitmez, herkes uçağa binecek ve havayolu halkın yolu olacak. Oldu mu? Hayırlı uğurlu olsun... Siz arkamızda olduğunuz sürece durmak yok" dedi.

ERDOĞAN: UÇAKLAR BOŞ GELİP GİDERSE BU SİZE YAKIŞMAZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı açılışında “Gerçekten gurur verici bir eser oldu. Ancak şu anda uçaklarımız boş gidip geliyor. Buradan Rizeli, Artvinli hemşerilerime sesleniyorum. Bu uçaklar boş gidip gelirse tabii ne Rizeliye ne Artvinliye yakışır. Gerek uçak sayısı gerekse bütün bu maliyetler...