29 / 03 / 2024

Uçak bileti fiyatlarına görülmemiş zam! İşte 15 Mayıs fiyat listesi

Uçak bileti fiyatlarına görülmemiş zam! İşte 15 Mayıs fiyat listesi

Son dönemde akaryakıta gelen zamlar ulaşımda ciddi fiyat artışlarına neden oldu. Otobüs ve uçak biletlerine yüksek oranda zam geldi. Rize Artvin havalimanı açılışıyla uçak biletlerindeki artışlar yeniden gündeme geldi. İşte 15 Mayıs fiyat listesi...



AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Rize Artvin Havalimanı açılışında yaptığı konuşmada, "2002 yılında bu yola çıktığımızda, Sayın Cumhurbaşkanımız, liderimiz dedi ki 'Binali Bey, havayolunu, halkın yolu yapacağız.' 'Baş üstüne' dedik, yola koyulduk. Havayolu adeta imtiyazlıların yoluydu, havayolunda seyahat edenler uçakta karşılaşanlar birbirlerini tanıyordu. Hep aynı yüzler, hep aynı yolcular... Bu iş böyle gitmez, herkes uçağa binecek ve havayolu halkın yolu olacak. Oldu mu? Hayırlı uğurlu olsun... Siz arkamızda olduğunuz sürece durmak yok" dedi.

ERDOĞAN: UÇAKLAR BOŞ GELİP GİDERSE BU SİZE YAKIŞMAZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı açılışında “Gerçekten gurur verici bir eser oldu. Ancak şu anda uçaklarımız boş gidip geliyor. Buradan Rizeli, Artvinli hemşerilerime sesleniyorum. Bu uçaklar boş gidip gelirse tabii ne Rizeliye ne Artvinliye yakışır. Gerek uçak sayısı gerekse bütün bu maliyetler bir şeyi ortaya koyuyor. Demek ki Rizeli hemşerilerim, Artvinli hemşerilerim bu uçakları doldurmalı ki ona göre de bu gidiş gelişler çok daha farklı şekilde devam etsin” dedi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön