25 / 04 / 2024

İstanbul Arnavutköy sanayi sitesi

İstanbul Arnavutköy sanayi sitesi

Şehir içinde sıkışan, yeterli büyüklüğe sahip olamayan sanayi sitelerini uygun altyapıyı sağlayarak şehrin çeperlerine çıkarmak için harekete geçildi. İstanbul Arnavutköy'de, 1.650 dönümlük alanda, 5 milyar TL maliyetle, 3 bin 500 iş yeri için dev bir site yapılacak.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Hadımköy Sanayi Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO ve THY'den Arnavutköy'e 14 bin konutluk proje geliyor! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Arnavutköy Dursunköy Toplu Konut Projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. THY ve Emlak Konut GYO'dan 14 bin konutluk yeni proje müjdesi...

TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi

TOKİ İstanbul kura sonuçları binlerce kişinin gündeminde yer alıyor. TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi 2023 belli oldu mu? 

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları! TOKİ İstanbul Arnavutköy çekilişi ne zaman?

TOKİ kura çekiliş tarihleri ilgililer tarafından araştırılmaktadır. İşte TOKİ İstanbul Arnavutköy tarihi ve detayları!

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ İstanbul Tuzla kura çekimlerinin ardından gözler diğer ilçelerin kura tarihlerine çevrildi. TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekiminin ne zaman olduğunu merak ediyor. TOKİ İstanbul Avrupa Yakası (Başakşehir, Esenler, Arnavutköy, Silivri, Çatalca) kura tarihler

İstanbul Arnavutköy'de 67 dönümlük askeri alan resmen imara açıldı! Ticari işletmeler inşa edilebilecek!

İstanbul Arnavutköy’de 67 dönümlük askeri alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca ticaret alanı olarak imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Ertelenen TOKİ İstanbul Arnavutköy Projesi’nde 826 adet konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı.

Avrasya GYO, İstanbul Arnavutköy'deki 7 gayrimenkulünü satıyor!

Avrasya GYO İstanbul Arnavutköy ilçesindeki 5 adet bir katlı, 1 adet iki katlı betorname işyeri ve arsası ile iki katlı ve üç katlı 2 adet kargir işyeri ve arsasını satıyor. 

İstanbul Arnavutköy sanayi sitesi Haberi

İstanbul Arnavutköy sanayi sitesi

Şehir içinde sıkışan, yeterli büyüklüğe sahip olamayan sanayi sitelerini uygun altyapıyı sağlayarak şehrin çeperlerine çıkarmak için önemli bir adım atıldı.

Posta'da yer alan habere göre; İstanbul Arnavutköy'de 1.650 dönümde hayata geçirilecek dev proje ile mobilya, otomotiv, inşaat ve otomobil yedek parça üreticilerinden oluşan 3 bin 500 iş yeri bir araya gelecek. Proje, 5 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) önderliğinde 5 kooperatiften oluşan HİTAM Ortak Girişimi, Arnavutköy'de kurulacak üretim ve ticaret üssü için güçlerini birleştirdi. Adını HANDKOOP, İMAS Toplu İşyeri ve Yapı Kooperatifi, TAF 2023, Avrasya ve İSTMOB kooperatiflerinden alan HİTAM, mikro ve küçük işletmelerin orta ölçekli büyüklüğe erişimini sağlayarak OSB'lere geçişini kolaylaştıracak.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm...