26 / 04 / 2024

istanbul askıya çıkan imar planları

istanbul askıya çıkan imar planları

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şeffaf ve katılımcı anlayışla "Askıda Plan SMS'le" hizmetini hayata geçiriyor. 

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

İstanbul Arnavutköy plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Merkez ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı’na İmar Hakkı Transferi İle İlgili Hükmün Eklenmesine İlişkin Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

İstanbul Sultangazi'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Silivri 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre İstanbul İli, Silivri İlçesi, Mahmut Şevket Paşa-1 RES Projesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul'da askıya çıkan imar planları SMS'le cepte!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şeffaf ve katılımcı anlayışla "Askıda Plan SMS'le" hizmetini hayata geçiriyor. 

Eyüpsultan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliği askıya çıktı! 

Eyüpsultan ilçesi, Abdulvedüt Mahallesi 101 ada (eski 8-9-10-11-12) 20 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.11.2020 tasdik tarihli KANİP ve KAUİP plan değişikliği askıya çıktı.

Afrika Birliğinden dünyaya çağrı: Faizleri askıya alın!

Afrika Birliği Dönem Başkanı ve Güney Afrika Devlet Başkanı Cyril Ramaphosa, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomi üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle dünyaya faiz ödemelerini askıya alma çağrısı yaptı. 

Gültepe'nin imar planları askıya çıktı!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının askıya çıkmasının ardından muhtarlar ve vatandaşların sorularına cevap verdi. 

Kanal İstanbul'un 3. Etabının 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıktı!    

İstanbul İli, İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 3. Etabına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kanal İstanbul'un 2. Etabının 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıktı!    

İstanbul İli, İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etabına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kanal İstanbul projesinin 1. Etabının 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıktı!    

İstanbul İli, İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 1. Etabına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Kanal İstanbul'un imar planları askıya çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kanal İstanbul projesinin Çevresel Etki Değerlendirme raporunu ve 1/100 bin ölçekli imar planını tamamladı. Temmuz başında proje kapsamında imar planlarının askıya çıkması bekleniyor.

Fransa'da yarından itibaren şirketlerin kira ödemeleri askıya alınacak!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, koronavirüsten ekonomik olarak olumsuz etkilenen şirketlere kolaylık sağlanacağını ve mali yardım yapılacağını, 300 milyon avro kaynak ayırdıklarını belirtti. Fransa'da yarından itibaren şirketlerin kira ödemeleri askıya alınıyor...

istanbul askıya çıkan imar planları Haberi

istanbul askıya çıkan imar planları

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kendi yetki alanında hazırlanan ve  30 gün boyunca belediye binasında sergilenen planları, artık İstanbulluyla paylaşıyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirilen "Askıda Plan SMS'le" uygulaması sayesinde, İstanbullu, başta kendi mahallesi olmak üzere şehrin dört bir tarafında gerçekleşen imar plan ve  değişikliklerinden haberdar olabilecek.

MAHALLE BAZINDA BİLGİLENDİRME YAPILACAK

Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen bu hizmetle, askıya çıkan plan ve plan değişikliğinden kentlinin hızlı bir biçimde haberdar olabilmesi hedefleniyor. Bunun için her İstanbullunun cep telefonuna kısa mesaj (SMS) gönderilerek, söz konusu plan bilgileri iletilecek. SMS'ler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi sisteminde kayıtlı olan mahalle bilgisi baz alınarak gönderilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sisteminde kayıtlı olduğu mahalle bilgisini değiştirmek isteyen İstanbullu, planaski.ibb.gov.tr...