29 / 03 / 2024

istanbul avm yatırımları

istanbul avm yatırımları

Zorlu yılı geride bırakan perakende sektörü 2017'den umutlu.Tüketiciler yeniden mağazalara çekilmeye çalışıyor. İstanbul AVM yatırımlarında gözde merkez haline geldi.

İstanbul, AVM yatırımlarında ilk sırada yer alıyor!

Jones Lang LaSalle Türkiye’deki AVM sayısının 2016’ya kadar 336’dan 424’de çıkmasını öngörüyor. İstanbul, AVM yatırımlarında ilk sırada yer alıyor ama bunun yanında yatırımcıların küçük şehirlere olan ilgisi her geçen gün artıyor.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çiçen tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

İstanbul'da otel yatırımları hızlandı!

Yeni otel yatırımları Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da hız kesmiyor. 'Yatırım niyeti beyanı' olarak kabul edilen teşvik belgesine bağlanan komple yeni otel proje sayısı da bunu ortaya koyuyor. 

istanbul avm yatırımları Haberi

istanbul avm yatırımları

Türkiye şu günlerde iki ana gündeme kitlenmiş durumda. Biri nisan ayında yapılması planlanan referandum bir diğeri de ekonomik büyüme. Bu iki başlık da hem bugünü hem de önümüzdeki dönemi etkilemeye devam edecek başlıklar olarak görülüyor. Bunlara dünyada yaşanan siyasi gelişmeleri ve yakm coğrafyamızdaki hareketli gündemi de eklersek 2017 yılının oldukça hareketli geçeceğini söylemek yanlış olmaz. Referandumdan çıkacak sonuç ne olursa olsun biz Türkiye’nin ekonomik değerlerini ve istihdam politikalarını konuşmaya devam edeceğiz. 2016 yılı oldukça zorlu bir yıl oldu. TÜIK rakamlarıyla bakacak olursak geçtiğimiz yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre ekonomide yüzde 2.7’lik daralma yaşandı. Daralma işsizlik rakamlarında da kendini gösterdi. 2016’nın son çeyreğinde işsizlik yüzde 12.1 ile son 6.5 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.


ORTAK KAMPANYA


2016 yılını...