25 / 04 / 2024

istanbul aydın üniversitesi Hilmi Işıkören semineri

istanbul aydın üniversitesi Hilmi Işıkören semineri

İstanbul Aydın Üniversitesi' nde dinleyicileri ile buluşacak olan Hilmi Işıkören'in ''Başarı ve Motivasyon Semineri'', 14.00-16.00 saatleri arasında Florya Yerleşkesi Mavi Salon'da gerçekleştirilecek...

İstanbul'daki o üniversiteye 143 Öğretim Üyesi alınacak! Başvurular başladı: Hemen şartlara bakın!

İstanbul Aydın Üniversitesi, farklı bölümler için toplam 143 öğretim üyesi alacak. Başvurular 21 Temmuz'da başladı. Peki hangi bölümlerde öğretim üyesi alımı yapılacak? İşte tüm şartlar ve merak edilenler...

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına çıktı. İlanlara son başvuru tarihi 27 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Aydın Şalcı'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Altınbaş Üniversitesi Mühendislik ve Kanal Doğa Bilimleri Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Yüksek Mühendis Aydın Şalcı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu. Aydın Şalcı, “Kanal İstanbul’dan gemiler geçemez” dedi.

ÖİB'den İstanbul ve Aydın'daki iki taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsam ve programında yer alan İstanbul ve Aydın'da yer alan iki taşınmazın satışını onayladı.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Aydın'da 8. kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Aydın merkez Efeler ilçesi Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kampüsünde yer alan yurt inşaatında çalışan Doğan Mıhçı iskeleden düşerek yaşamını yitirdi.

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 712 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde müteahhit sertifika programı açıldı!

Türkiye'nin ilk müteahhit sertifika programı açıldı. Program, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından hayata geçiriliyor. Müteahhit sertifika programına katılmak için üniversite şartı aranmıyor.

Aydın İnşaat Tasarım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydın İnşaat Tasarım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile 27 Eylül 2017 tarihinde açıldı

Hüseyin Aydın: Kanal İstanbul'un finansmanında liderlik yapmak istiyoruz!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın, "Kanal İstanbul ile Çanakkale Köprüsü'nün finansmanında bulunmaktan büyük mutluluk duyarız. Hatta liderlik yapmak da isteriz" dedi.

istanbul aydın üniversitesi Hilmi Işıkören semineri Haberi

istanbul aydın üniversitesi Hilmi Işıkören semineri


96 ülkeden binlerce kişinin yazılarını takip ettiği Hilmi Işıkören'in başarı ve motivasyon üzerine ilham veren konuşmaları ile vereceği semineri 10 Mayıs 2014 tarihinde düzenleniyor.


İstanbul Aydın Üniversitesi'nde dinleyicileri ile buluşacak olan Hilmi Işıkören'in ''Başarı ve Motivasyon Semineri'', 14.00-16.00 saatleri arasında Florya Yerleşkesi Mavi Salon'da...