26 / 04 / 2024

istanbul bağcılar konut projeleri

istanbul bağcılar konut projeleri

İstanbul'un en hareketli emlak piyasalarından biri olan Bağcılar, "Bağcılar-Başakşehir Olimpiyatköy" metro hattı ile adeta zirveye oturdu. Şimdi gelin Bağcılar konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte Bağcılar konut projeleri...

Mallcity Residence'ta 96 bin liraya 1+1 daireler!

Milpa Yapı'nın İstanbul Bağcılar'da yükselen ve son dairelerin satışlarının devam ettiği Mallcity Residence'ta kredi kullanmaksızın faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor.

Çınar Olimpia Park'ta 3+1'ler 295 bin TL'ye anahtar teslim!

Bağcılar Olimpik Spor Kompleksinin yanında Metar Yapı tarafından hayat bulan Çınar Olimpia Park'ta yaşam başladı.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

İstanbul Bağcılar'a 500 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Bağcılar'da 500 kişilik öğrenci yurdu yaptırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Bağcılar Ece Sitesi kentsel dönüşüme giriyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. İstanbul Bağcılar'da deprem riski oluşturan Ece Sitesi'ndeki 327 konut için kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

İstanbul Bağcılar'da 190 konutta dönüşüm başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı. Proje dahilinde 190 daire yenilenecek. 

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

İstanbul Bağcılar için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Göztepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

istanbul bağcılar konut projeleri Haberi

istanbul bağcılar konut projeleri

İstanbul'un en değerli emlak piyasalarından biri olan Bağcılar, lokasyon avantajını da kullanarak hızlı yükselişini sürdürüyor. 1992 yılında Bakırköy ilçesine bağlı, Mahmutbey, Kirazlı ve Güneşli semtlerinin birleşmesiyle Kurulan Bağcılar, bugün İstanbul'un en önemli ticaret ve sanayi merkezlerinden biri olarak öne çıkıyor.


Metro daire fiyatlarını artırdı

Türkiye'nin en önemli otobanı olan TEM'in geçiş yolu üzerindeki konumu ve Atatürk Havaalanı'na olan yakınlığı ile dikkat çeken bölge, Bağcılar-Başakşehir Olimpiyatköy metro hattı ile adeta zirveye oturdu. Metro hattı ile emlak fiyatlarında artışın yaşandığı bölgede satılık daire fiyatlarında 2012 yılından bu yana yüzde 19 artış görüldü. 


Kiralar yüzde 23 yükseldi

Yapılan araştırmalara göre Bağcılar'da son 1 yıl içinde kiralık daire fiyatları da yüzde 23 arttı. Kiralık daire sayısının 2012'ye oranla yüzde 60 oranında yükseliş gösterdiği Bağcılar'da kiralık fiyatları da...