25 / 04 / 2024

istanbul boğaz yıkımı

istanbul boğaz yıkımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaz'ın siluetini bozan yapılar ile ilgili konuştu. Erdoğan, ''Bu tip yapılara kesinlikle izin vermeyin, acımayın. Görüntüyü bozan yapıları derhal yıkın'' şeklinde konuştu.

İstanbul Boğazı'nda yıkımlar sürecek!

İBB yetkilileri İstanbul Boğazı'ndaki yıkım çalışmalarının devam edeceğini açıkladı. Boğaziçi İmar Müdürlüğü verilerine göre, 3 bin kaçak binanın yıkım kararı var.

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Çiftçilere büyük müjde! Az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak!

Çiftçilerin beklediği büyük müjde geldi. Konu ile ilgili detaylar az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak...

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

Tuzla’da deprem teyakkuzu! Binalar boşaltıldı, yıkım başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerini ardından olası bir deprem tehlikesi yaşayan İstanbul’un en riskli ilçelerinden Tuzla’da, orta hasarlı olduğu belirlenen binaların yıkım süreci başladı.

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

Bayram ikramiyesini az bulan emekliye büyük müjde şimdi geldi! SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para!

1.100 TL bayram ikramiyesi alan emeklilere büyük müjde geldi. Bankalar, SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para verecek...

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

İstanbul'daki depremde çatlaklar oluşan bina için yıkım kararı!

Mega kent İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar meydana gelen bina içim yıkım kararı verildi.

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Çankaya'da çökme riski olan binanın yıkım çalışmaları başladı! 

Ankara Çankaya'da çökme riski bulunduğu için boşaltılan binanın yıkımı kontrollü olarak yapılıyor.

Maltepe'de 9 katlı binaya izinsiz yıkım!

İstanbul Maltepe’de yaklaşık bir ay önce boşaltılan 9 katlı binanın yıkım izin alınmadan başladı. Zabıta görevlileri yıkıma müdahale etti. 

istanbul boğaz yıkımı Haberi

istanbul boğaz yıkımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaz'ın siluetini bozan yapılarla ilgili tarihi talimat verdi. Erdoğan, ''Bu tip yapılara kesinlikle izin vermeyin, acımayın. Görüntüyü bozan yapıları derhal yıkın'' diye konuştu.


Yıllardır tartışılan ama bir türlü önlem alınamayan Boğaz'daki imara aykırı yapılan yapılar ile ilgili talimat verdi. Erdoğan, "Bu tip yapılara kesinlikle izin vermeyin, acımayın. Görüntüyü bozan yapıları yıkın'' dedi.


Geçtiğimiz günlerde düzenlenen  Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda gündeme gelen imar ile ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, imar uygulamaları ile ilgili ellerinden geleni yaptıklarını, İstanbul ve Boğaz'ın görüntüsünü bozan, imara aykırı yapıları yıktıklarını söyledi. Özhaseki, Reina ve Galatasaray Adası'nın bir bölümünün yıkılmasını örnek olarak gösterdi.


İmar konularına yaklaşımının ne olduğunu herkesin bildiğini söyleyen Erdoğan, "Benim bu konuyla ilgili başından beri görüşüm çok net" dedi. Özhaseki'nin...