26 / 04 / 2024

İstanbul cazip bölgeler

İstanbul cazip bölgeler

Gerek merkezi konumu gerek yapılaşmaya müsait bakir alanların bulunması, gerekse yeniden yapılanmaya elverişli noktalarıyla Kartal, İstanbul'da değeri en hızlı yükselen noktaların başında geliyor. İşte fiyatlar...

Ekonomistten dönüşüm tepkisi: İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ kentin en sağlam bölgesine gitti!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay,  resmi X sosyal medya hesabından, KİPTAŞ Karanfilköy projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Özonay, İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ'ın kentin en sağlam bölgesine gittiğini dile getirdi. İşte Özonay'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Japon deprem uzmanı İstanbul'da riskli bölgeleri tek tek açıkladı...

İstanbul'da olası bir depremden en çok etkilenebilecek yumuşak zeminli bölgeler diğer bölgelere göre daha çok risk taşımakta. Peki bu bölgeler neleri, işte haberin detayları...

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Dünyada deprem riski en düşük ülkeler ve bölgeler!

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerinden sonra dünyada deprem olmayan bir  olmadığı da merak ediliyor. Peki dünyada deprem olmayan bir bölge var mı? İşte dünyada deprem riski en düşük ülkeler ve bölgeler...

İstanbul, Sivas ve Erzurum'da bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mega kent İstanbul, Sivas ve Erzurum'da yer alan bazı bölgelerin sit alanları "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

6 ildeki bazı bölgeler 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi!

Muğla, Antalya, Balıkesir, İstanbul, Sivas ve Bolu illerinde yer alan bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

İstanbul Adalar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

İstanbul İli, Adalar ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Beykoz'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, İstanbul'un Beykoz ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

İstanbul Tuzla'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

İstanbul İli, Tuzla ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tuzla'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

İstanbul İli, Tuzla ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kentsel dönüşümde 'imar alanları ve riski bölgeler' ayrıntısı!

Kentsel dönüşüm, son zamanlarda sıklıkla oluşan depremler nedeniyle yeniden gündemimizde. İstanbul en riskli bölgelerden. İstanbul'da yapılacak kentsel dönüşümde yeni planlamalar yapılmalı...

İstanbul ve Bitlis'teki bazı bölgeler riskli alan ilan edildi!

İstanbul ve Bitlis'te yer alan bazı bölgelerin "riskli alan" olarak ilan edilmesi hakkında Cumhurbaşkanı kararları, bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul cazip bölgeler Haberi

İstanbul cazip bölgeler

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, özellikle metro ulaşımının bu noktanın kalbinden geçmesiyle bir kez daha ilgi odağı olan Kartal'ın, önemli inşaat firmalarının da ilk tercih ettiği bölge halini aldığını söyledi. Hakan Erilkun, E-5 lokasyonunun üstünde yer alan ve düne kadar şehrin uç noktası olarak görülen Soğanlık'ın dönemin yıldızı olduğuna dikkat çekti.

 

Anadolu Yakası'nm Gözbebeği Kartal'da konutların hızla yükselen değerlerinin E-5'ten sahile indikçe konumuna ve inşaat kalitesine göre daha da arttığını belirten Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun şunları söyledi: "E-5 ve E-5 üstü noktalarda 3+1 büyüklükteki 100 metrekare bir dairenin fiyatı 350 bin TL civarında seyrederken, bu fiyatlar minibüs yolu üzerinde 430 bin TL'den satılıyor. 


Sahil kesiminde ise bu rakam 500 bin TL'ye kadar çıkabiliyor." Yatırımcı 6 Ayda Yüzde 10...