26 / 04 / 2024

istanbul cep otogarları

istanbul cep otogarları

Kadir Topbaş, "İstanbul’daki otogar 6 milyonlarda yapılan bir otogar. Bu otogar günümüzdeki şehre yeterli değil. Bizim esasında ulaşım master planlarında öngördüğümüz cep otogarları başta olmak üzere, yeni alanlar tespitlerimiz var."

İstanbul'da aidatlar cep yakıyor!

İstanbul’da site sakinlerinin ödediği aidatlar cep yakıyor. Aidat ücretleri geçtiğimiz yıla göre yüzde 12 arttı. Bazı konut projelerinde aidatlar 3 bin 500 TL'lere kadar çıkıyor. 

İstanbul 5 cep otogarını bekliyor!

İstanbul’daki iki büyük otogarın yerine yapılacak ‘cep otogar’ların 5’inin proje çalışması sürerken, tamamlanan Alibeyköy Otogarı günde 50 bin yolcuya hizmet veriyor. Harem’e ise dönme dolap ‘İstanbul Eye’ projesinin yapılması bekleniyor

İstanbul'a 5 yeni cep otogarı geliyor!

İstanbul’a yapılacak 5 yeni cep otogarının yerleri belli oldu. Trafiği rahatlatacak yeni duraklar Sultangazi, Avcılar, Ümraniye, Tuzla ve Ataşehir'e yapılacak. İşte o projenin detayları....

Harem Otogarı iki yıla kadar taşınacak!

Şehirlerarası yolcu otobüslerinin trafiğe takılmaması için cep otogarlar geliyor. Harem Otogarı da 2018’e kadar taşınacak. İstanbul'un şehirlerarası yolcu otogarları, yeni yol güzergahlarına göre düzenleniyor.

İstanbul'a 11 cep otogarı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Esenler Otogarı'nın sözleşmesini yenilemeyecek. Otogar yerine Alibeyköy, Ataşehir, Pendik, Kurtköy, Çamlıca, Avcılar, Silivri gibi belirli noktalara 11 tane cep otogarı yapılacak.

İstanbul'a 6 yeni otogar geliyor!

Dünyanın en büyük otogarları arasında bulunan İstanbul Esenler Otogarı yıkılarak yeşil alan ve parka dönüştürülecek. İstanbul'a 3'ü Avrupa, 3'ü Anadolu yakasında olmak üzere 6 yeni cep otogarı yapılacak.

İstanbul'un yeni otogarları 2017'de devreye girecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını söyledi. 2016, 2017 gibi tamamlanması hedeflenen otogarlar, 2017 gibi de devreye girecek.

İstanbul'da 2017'de 6 farklı noktada otogarlar devrede olacak!

İstanbul'da 6 farklı noktada otogar yapılacağını belirten Kadir Topbaş, “Otogarların sistemleri değiştirilir hale geldi. Alibeyköy'de şu anda bir cep otogarı yaptık. " dedi.

İstanbul'da cep otopark sayısı artıyor!

İstanbul Otopark İşletmeleri'nin ( İSPARK ) Alibeyköy'de kullanıma sunduğu cep otogarı, yılda 13 milyon vatandaşa hizmet veriyor. Günde bin 600'den fazla seferin uğrak noktası olduğu kaydedildi.

Still istanbul Diamond'ta daire alana bin liralık kira yardımı!

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'de yükselen projesi Still istanbul Diamond'ta, 1000 TL'lik kira yardımı yapıyor. 214 konutluk projenin yüzde 40'ı tamamlandı..

Metro ve Ankaray'da cep telefonu iletişiminin sağlanması için düğmeye basıldı!

İzmir Metrosu 'nda cep telefonlarının çalışmaması kentin gündemi olmaya devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi metro ve Ankaray istasyonlarında cep telefonu iletişiminin sağlanması için düğmeye bastı

Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta, Tekfen Emlak Geliştirme'nin yaptığı HEP istanbul projesinde 30 Ekim'de satışa çıkartılan 418 dairenin yüzde 60'lık kısmı satıldı. Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor

Moment İstanbul Evleri nerede?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Momen İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. Peki Moment istanbul Evleri nerede?

istanbul cep otogarları Haberi

istanbul cep otogarları



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 3. havalimanı, metro çalışmaları ve İstanbul trafiği hakkında açıklamalarda bulundu. Metro seferberliği başlattıklarını anlatan Topbaş, “Dünyanın bütün kentlerinin birinci problemi mobilite. Yani ulaşım ile ilgili problem. Bütün kentler bunu çözmeye çalışıyor. Biz de yatırımlarımızın büyük bölümü ulaşıma ayırdık. Başta metrolarla ilgili kesenin ağzını açtık. Metro deyince akan sular duruyor. Bütün yatırımlarımızı metroya yönelttik. Seferberlik diyeceğimiz tarzda çalışmamız var.” dedi.


3. havalimanının kuş yolları üzerinde yapılacağına ilişkin kaygılara da cevap veren Topbaş, “Kuş yolu üzerinde derken tek noktadan bakıyoruz. Türkiye’nin bulunduğu orta iklim kuşağı ve coğrafya konumu itibariyle bir çok iklimlerin odak noktasında. Geçiş noktası olduğu doğru. Hava akımları göç yolları var bunlar bir gerçek. Çamlıca’da da kuş geçişlerini gözetleme kulelerimiz var. Buna mecbursanız bunu...