23 / 04 / 2024

istanbul dekorasyon elite konsept

istanbul dekorasyon elite konsept

Elite Concept, 5400 metre karelik iç mekanında dekorasyonda ihtiyaç olan tüm ayrıntıları titizlikle planlayıp müşterilerine çizgi üstü tasarımlar sunuyor.

Arkat Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arkat Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yüksel tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Türkmen tarafından kuruldu.

Byt Mimarlık Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Byt Mimarlık Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Naki Erat tarafından açıldı.

Payitaht Hurma Gıda Pazarlama Dekorasyon İnşaat Emlak İth.İhr. San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Payitaht Hurma Gıda Pazarlama Dekorasyon İnşaat Emlak İth.İhr. San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi Fatih'te 1 milyon TL sermaye  bedeli ile Ersin Gedik tarafından açıldı.

81 Desıgn İstanbul İç Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

81 Desıgn İstanbul İç Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Koçak tarafından kuruldu.

HG İstanbul Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Tadilat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HG İstanbul Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Tadilat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Harun Gümüş tarafından kuruldu.

Atomik İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Atomik İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aytek Dekorasyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Aytek Dekorasyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Elite İstanbul Emlak Müşavirliği Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite İstanbul Emlak Müşavirliği Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde A.Alı Yahya  Mahdı tarafından kuruldu. 

Markan Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Markan Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Modema Orman Ürünleri Mobilya Dekorasyon Ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Modema Orman Ürünleri Mobilya Dekorasyon Ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 4 milyon 538 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

istanbul dekorasyon elite konsept Haberi

istanbul dekorasyon elite konsept
Bahçe dekorasyonu konusunda 2003 yılından bu yana hizmet veren, ev ve bahçe dekorasyonunda dünyaca ünlü markaları bir arada sunan Elite Home & Garden'ın yanı sıra Elite Concept, Odda, Hamam, Tempur, Uğur Antik, Pepper Home gibi otuz beş ünlü markanın yanı sıra Toprak Sanat Galerisi, Kahve Dünyası ve Milenyum, Dünya, Boyut Kitap evleri ile birlikte bir yaşam alanı yaratıyor. Her ay bir sergi ve müzayede Tasarım dünyası yaratıcıları ile profesyonellerini aynı çatı...