19 / 04 / 2024

istanbul eyüp depreme dayanıklı okul

istanbul eyüp depreme dayanıklı okul

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eyüp’te yaptırılan iki okulun açılışını gerçekleştirdi. Mutlu, "İstanbul’un en önemli meselelerinden birisi deprem. Okulların depreme dayanıklı hale gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi....

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Eyüp Stadı'nda çalışmalar başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da girişimleriyle depreme dayanıksız olduğu için müsabakalara kapatılan Eyüp Stadı yenilenecek...

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talepler alınıyor!

Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor. Eyüp’te inşa edilecek olan ‘Yeni Nesil Eyüp Projesi’ 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari alandan meydana geliyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'un görselleri belli oldu!

Ortadoğu Grup’un hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerine yoğun ilgi devam ediyor. Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler. " dedi.

Eyüp Axis İstanbul markaları!

İstanbul Eyüp'te inşa edilen Axis İstanbul bugün açıldı. İşte 550 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçirilen Eyüp Axis İstanbul markaları...

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talebe yoğun ilgi!

Ortadoğu Grup’un Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte yoğun ilgi görüyor. İki projede merkezi konumlarıyla dikkat çekiyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep süreci devam ediyor!

Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul ön talep dönemi devam ediyor.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde ön talep fırsatı!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp'te ön talep dönemi sürüyor!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler” dedi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep zamanı!

Ortadoğu Grup,yeni projeleri için ön talep toplamaya başladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri dikkat çekiyor.

istanbul eyüp depreme dayanıklı okul Haberi

istanbul eyüp depreme dayanıklı okul

İstanbul İl Özel İdaresi tarafından Eyüp’te yaptırılan Esentepe ve Şehit Başçavuş Murat Taş İlköğretim okullarının açılış töreni gerçekleşti. Törene; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Genel Meclisi 1. Başkan Vekili Hayrettin Çelik, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.


Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende konuşan Vali Mutlu, İstanbul’un en önemli meselelerinden birinin deprem olduğunu ve okulların depreme dayanıklı hale gelmesi için çalışmaların yapıldığını söyledi. Mutlu, “Başta okullarımız, sağlık müesseselerimiz olmak üzere hepimizin konuyla ilgili duyarlılığını geliştirmesi ve şiddetli depreme yüzde yüz hazır hale gelmesi büyük önem taşıyor.” diye konuştu.


Bir yıl içerisinde açılan derslik sayısının 3 bin 350 olduğunu belirten Mutlu, şöyle devam etti: “Bu...