25 / 04 / 2024

istanbul eyüpte gayrimenkul

istanbul eyüpte gayrimenkul

İstanbul İl'i Eyüp İlçesi'nde yer alan gayrimenkul toplam bedeli 1 milyon 650 bin TL olarak belirlendi.Gayrimenkulün satışı İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 30 Haziran 2014 günü yapılacak.

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de konut imarlı 2 arsa satılıyor!

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de yer alan konut imarlı iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

Emlakta nostalji: Emlak ve Eytam Bankası İstanbul'da 4 gayrimenkul kiralayacak!

3 Haziran 1926 tarihinde kurulan Emlak ve Eytam Bankası zamanında İstanbul'da gayrimenkul kiralıyormuş. Gelin hep beraber kiralanan taşınmazları inceleyelim...

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Karayolları, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul'da 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla 7 gayrimenkul satılıyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih, Eyüpsultan, Beyoğlu ve Sarıyer ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Öztürk tarafından kuruldu.

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İstanbul'un 9 ilçesindeki 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya verilecek! 

İstanbul'un Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Eyüpsultan ve Sultangazi ilçelerinde yer alan 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Aydın tarafından kuruldu.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

İstanbul'un 7 ilçesindeki 28 gayrimenkul kiraya veriliyor! Dükkan, arsa, binalar da var! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Şişli, Beyoğlu, Sarıyer, Beşiktaş, Fatih, Eyüpsultan ve Bakırköy ilçelerinde yer alan 28 adet vakıf gayrimenkulünü kiraya veriyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

istanbul eyüpte gayrimenkul Haberi

istanbul eyüpte gayrimenkul

İstanbul İl'i Eyüp İlçesi'nde yer alan gayrimenkul toplam bedeli 1 milyon 650 bin TL olarak belirlendi.Gayrimenkulün satışı açık arttırma usulüyle İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 30 Haziran 2014 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.


İlanın detayı için