25 / 04 / 2024

İstanbul Fuar Merkezi imar planı

İstanbul Fuar Merkezi imar planı

Bakırköy İlçesi, Yeşilköy Mahallesi, 30 pafta, 1221 ada, 187 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı 4 Ağustos 2014'te askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

İstanbul Fuar Merkezi imar planı askıda!

Bakırköy Yeşilköy Mahallesi'nde Atatürk Havalimanı'nın karşısında bulunan İstanbul Fuar Merkezi alanında bulunan 30 pafta 1221 ada 187 parselin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı. Peki neden? İstanbul Fuar Merkezi'ne yeni bina mı geliyor?

İstanbul Fuar Merkezi yapılan düzenlemeyle imara kavuştu!

Mahkeme kararıyla planları iptal edilen Yeşilköy' deki İstanbul Fuar Merkezi'nin (İFM) ' fuar alanı ' olarak imar değişikliği yapılmasını isteyen talep Belediye Meclisi' nden geçti...

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

İstanbul Fuar Merkezi’nin kapalı alanı 225 bin metrekare olacak! Resmen düğmeye basıldı!

İstanbul Yeşilköy'de 11 salonun yer aldığı İstanbul Fuar Merkezi’nin (İFM) kapalı fuar alanı 225 bin metrekareye yükseltiliyor. Tüm ayrıntılar resmen belli oldu. İşte detaylar...

ATRAX 2023 'Mutlu Şehirler' temasıyla 12-14 Ocak'ta İstanbul Fuar Merkezi’nde!

ATRAX 2023 Fuarı, 'Mutlu Şehirler' temasıyla 12-14 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İstanbul Fuar Merkezinde ekonomi mücevher gibi parlayacak!

Altın ve mücevhere olan talep her geçen gün artmakta, sektörün ekonomiye  katkısı dikkate alınarak yeni pazarlara ulaşmak ve doğru konuma gelmek için stratejik  çalışmalar yürütülmektedir. 6-9 Ekim tarihleri ​​arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Kuyumculuk Fuarı, benz

CNR Emlak Fuarı 7-11 Eylül'de! Dev fuar için geri sayım başladı!

Merakla beklenen 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 7-11 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Malatya'da kongre ve fuar merkezi inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda kongre ve fuar merkezi inşa ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu kongre merkezinin inşaat alanını ziyaret etti. 

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

İstanbul Fuar Merkezi imar planı Haberi

İstanbul Fuar Merkezi imar planı

Bakırköy İlçesi, Yeşilköy Mahallesi, 30 pafta, 1221 ada, 187 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, 4 Ağustos 2014 Pazartesi günü askıdan indiriliyor. 


Bakırköy Yeşilköy Mahallesi 30 pafta, 1221 ada, 187 parsel hakkında detaylı bilgiler için tıklayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28232 dosya numaralı imar plan tadilatını 16 Mayıs 2014'te onayladı ve 4 Temmuz 2014'te ilanen askıya çıkardı.


Bakırköy Yeşilköy Mahallesi 30 pafta, 1221 ada, 187 parselin imar planını indirmek için