18 / 04 / 2024

istanbul inn levent ulaşım

istanbul inn levent ulaşım

Inn Levent İstanbul satılık daire fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılı Temmuz ayında gerçekleşeceği proje 21 katlı 5 blok halinde hayata geçiriliyor.

Şişli İstanbul Inn Levent ulaşım!

Şişli İstanbul Inn Levent ulaşım bilgilerine göre proje, Kanyon AVM’ye 300 metre uzaklıkta bulunuyor. İlk etabı 8 Mayıs Cuma günü satışa sunulacak olan proje 27 katlı tek bloktan oluşuyor.

İstanbul Inn Levent adres!

İstanbul Inn Levent Beşiktaş projesi İstanbul Şişli’de hayata geçiriliyor. İstanbul Inn Levent adres bilgileri kapsamında Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arka tarafında inşa ediliyor.

İstanbul Inn Levent ulaşım!

İstanbul İnn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Ünal İnşaat İstanbul İnn Levent projesi 2016 yılında teslim edilecek.

İstanbul İnn Levent fiyatları!

Toplam 130 bağımsız birimden meydana gelen projede stüdyo dairelerin büyüklükleri 59 metrekare olarak belirlendi. Projenin yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi. İstanbul İnn Levent fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

İstanbul İnn Levent lansman tarihi!

Stüdyo dairelerin büyüklükleri 59 metrekare olarak belirlendiği projede toplam 130 bağımsız birim bulunuyor. Proje 200 milyon dolar yatırım bedeline sahip. İstanbul İnn Levent lansman tarihi 8 Mayıs 2015 olarak belirlendi.

İstanbul İnn Levent'de metrekaresi 4 bin dolara!

Levent'in yeni yüzünde, Ünal İnşaat – Özler İnşaat ortaklığında inşa edilen İstanbul İNN Levent Projesi’nde yerlerini alanlar kazanacaklar. İstanbul İnn Levent'de ofisler, metrekaresi 4 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

İstanbul Inn Levent nerede yer alıyor?

Ünal İnşaat'ın yeni projesi İstanbul Inn Levent, Tekfen Tower ve Levent Loft projelerinin arkasında yükseliyor...

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri belli oldu! 

İş GYO tarafından İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporları yayınlandı. Peki İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Sheraton İstanbul Levent açıldı!

İstanbul’un iş ve yaşam merkezleri arasında yer alan Levent’te bulunan Sheraton İstanbul Levent açıldı...

İstanbul'da en pahalı ofis kirası Levent'te!

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı  2019 2. Çeyrek Genel Bakış Raporu'na göre; MİA’da yer alan Levent, 2019 ikinci çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının görüldüğü bölge oldu. 2019 ikinci çeyrekte en yüksek rakamı 35 ABD Doları /metrekare /ay olarak gözlendi.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası Levent'te!

Propin tarafından hazırlanan ve 2019 Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2019 Birinci Çeyrek Raporu" yayınlandı. Rapora göre, talep edilen en yüksek kira rakamı 35 ABD Doları /m²/ay’la MİA’da yer alan Levent Bölgesi’nde görüldü...

Levent İstanbul Tower 205 ödeme şartları!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından İstanbul Levent'te hayata geçirilen İstanbul Tower 205 projesi 2 blok olarak yükseliyor. Projede 788 adet ticari birime yer veriliyor...

İstanbul'da en yüksek ofis kiraları Levent'te!

Propin, İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 Birinci Çeyrek Raporu'nu yayınladı. Raporda 2017 birinci çeyrek döneminde en yüksek kiranın talep edildiği bölgenin Levent olduğu yazıyor.

Levent İstanbul Tower 205 teslim tarihi!

İstanbul Levent'te hayata geçirilen Levent İstanbul 205 projesi toplam 788 adet ticari birimden oluşuyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor...

İstanbul Tower Levent ödeme planı!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen İstanbul Tower 205 projesi 788 ticari üniteden oluşuyor. İşte İstanbul Tower Levent ödeme planı...

İstanbul Tower 205 Levent teslim tarihi!

İstanbul Tower 205 Levent teslim tarihi Mayıs 2018 yılı olarak belirtiliyor. İstanbul Tower 205 projesinde ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Levent İstanbul Tower 205 ödeme planı!

Toplam 788 adet ticari birimden meydana gelen Levent İstanbul Tower 205 projesi İstanbul Boğazı ve Haliç manzarasına hakim. İşte Levent İstanbul Tower 205 ödeme planı...

istanbul inn levent ulaşım Haberi

istanbul inn levent ulaşım

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile yükselen İstanbul Inn Levent Evleri 200 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Proje İstanbul Şişli'de inşa ediliyor. 


Inn Levent İstanbul satılık daire tipleri ilk blokta 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 slaon olarak tasarlandı. Toplam 650 bağımsız birimden meydana gelen projenin ilk bloğunda 130 konut satışa sunuldu.


Şişli Inn Levent İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşin ödemelerde, kalan kısım firma bünyesinde 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projenin teslim tarihi Temmuz 2016 olarak belirlendi. 


Kanyon AVM’ye 300 metre uzaklıkta, Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yürüme mesafesinde olan Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent Konutları 17 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.


Inn Levent İstanbul satılık daire fiyatları 250 bin dolardan başlıyor. Projede 1+1 dairelerin büyüklükleri 59...