25 / 04 / 2024

istanbul insansız otopark

istanbul insansız otopark

Evdeki saatten, depremde can kaybını önleyen betona kadar hayatımızdaki hemen her şey 'akıllı' olmaya başladı. İstanbul'da şimdi de  insansız 'akıllı otopark'lar hayata geçirilecek.

İstanbul'da yediemin otopark ücretlerine yüzde 18 oranında zam geldi...

İstanbul'da yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine yüzde 18 oranında zam yapıldığı açıklandı. Buna göre, araç çekme ücreti 708 Türk Lirası, 5 kilometreye kadar olan mesafede özel taşıma ücreti 708 TL, ve kilometre ücreti ise 23,6 Türk Lirası olduğu açıklandı.

İlk insansız fabrikada robotlar robot üretecek!

Amazon’un desteklediği Agility Robotics adlı şirket, sadece insansı robotların çalışacağı dünyanın ilk fabrikasını 2024’te Amerika’da açıyor. İnsanın olmayacağı RoboFab adlı fabrikada robotları robotlar üretecek.

İstanbul Beylikdüzü'nde 150 milyon TL'lik tapu dolandırıcılığı!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde para ödeyerek tapularını alan aileler evlerine giremiyor. Mağdur aileler bir an önce mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.

Ukrayna'nın Türkiye’den yeni insansız hava araçları alma talepleri var!

Milli Savunma Bakanı Akar’ın Ukrayna’daki temasları sırasında iki ülke arasında savunma sanayiinde iş birliği konuları gündeme gelirken, Ukrayna’nın Türkiye’den yeni insansız hava araçları alma yönünde talepleri olduğu öğrenildi.

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ'nin satışa çıkardığı toplam 26 konut Ataşehir ve Başakşehir'de yer alıyor. 

Norm İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi!

İstanbul Anadolu yakası Pendik'te MSY Yapı imzasıyla hayata geçirilen Norm İstanbul projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. İşte Norm İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi...

İstanbul’da insansız otoparklar dönemi başlıyor!

Evdeki saatten, depremde can kaybını önleyen betona kadar hayatımızdaki hemen her şey 'akıllı' olmaya başladı. İstanbul'da şimdi de  insansız 'akıllı otopark'lar hayata geçirilecek.

İstanbul Havalimanı'nda otopark ücretleri belli oldu!

İlk etabı 29 Ekim'de açılan İstanbul Havalimanı'nda otopark ücretleri belli oldu. Buna göre, 2 ay süresince otoparktan ücret alınmayacak.

Ödül İstanbul Beylikdüzü güncel fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Ödül İstanbul projesinde toplamda  2 bin 683 konut ve 102 ticari dükkan bulunuyor. İşte, Ödül İstanbul Beylikdüzü güncel fiyat listesi...

Özyurtlar Ödül İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi!

Özyurtlar Ödül İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi 219 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında konut teslimleri yapılacak olan projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Ödül İstanbul Beylikdüzü fiyat tablosu!

Ödül İstanbul Beylikdüzü fiyat tablosu minimum 219 bin TL'den başlıyor. Proje Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'de inşa ediliyor...

Vira İstanbul Beylikdüzü satılık ev fiyatları!

Vira İstanbul Beylikdüzü satılık ev fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Proje Gül İnşaat tarafından 17 blok olarak inşa ediliyor...

Self İstanbul Beylikdüzü ev fiyatları!

Eylül 2019 tarihinde teslimlerin gerçekleşeceği Self İstanbul Beylikdüzü ev fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Proje 609 konut ve 60 ticari üniteden oluşuyor.

istanbul insansız otopark Haberi

istanbul insansız otopark

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin teknolojik yüzü olan İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri (İSBAK) A.Ş., şehir hayatına yenilikler katarak yaşamı kolaylaştırma çalışmalarına devam ediyor. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, toplu taşımadan trafik ışıklarına, yol denetleme sistemlerinden sosyal projelere kadar bir çok farklı alanda 'akıllı ve teknoloji' odaklı bir yaşam inşa ediyor. İSBAK'ın yenilikçi projelerinden biri olan araca özgü akıllı otopark sistemi de bu amaç için atılmış önemli adımlardan biri. Akıllı otopark sistemiyle araçlarını herhangi bir park görevlisinin yardımına ihtiyaç duymadan park edebilecek olan araç sahipleri, otoparklardaki sensörlü sistemle, otoparkta kalan sürelerini öğrenip ödemelerini yapabilecek. Akıllı sistemle, araçların ödeme yapmadan parktan çıkmasına kapanlarla engel olunacak. Önceden tanımlanmış kartlarla, kredi kartıyla ya da İstanbul Kart ile hızlıca ödeme yapılabilecek.

"ARACA ÖZGÜ OTOPARK...