28 / 03 / 2024

istanbul kirada en çok tercih edilen ilçeler

istanbul kirada en çok tercih edilen ilçeler

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2021 yılı sonuçlarına göre; meskenlerde doluluk oranı en çok artan ilçelerden biri Kağıthane oldu. İlçe gençlerin kiracı olarak tercih ettiği bölgelerde ilk sırada yer aldı.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası nerede?

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek 2019 Raporu'na göre; MİA’da yer alan Levent, 2019 dördüncü çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının görüldüğü yer oldu. 2019 ikinci çeyrekte en yüksek rakamı 33 ABD Doları /metrekare /ay olduğu gözlendi...

Kanal İstanbul'a en büyük gelir gayrimenkulden!

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda, yapılan finansal fizibilite çalışmasına konu olan gelir ve gider kalemleri sıralandı. Verilere göre, Kanal İstanbul en büyük kazancı gayrimenkulden sağlayacak.

Kanal İstanbul'a en yakın zamanda başlayacağız!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En yakın zamanda ihalesini yapmak suretiyle Kanal İstanbul'a başlayacağız." diye konuştu...

İstanbul'un en büyük öğrenci yurdu için düğmeye basıldı!

Küçükçekmece Gölü kenarına, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4 bin kişi kapasiteli İstanbul'un en büyük öğrenci yurdu inşa edilecek.

İstanbul'un en pahalı ve ucuz ilçeleri belli oldu!

Konutta en ucuz ve en pahalı ilçeler belli oldu. En uygun fiyatlı evlerin Esenyurt ve Arnavutköy'de olduğu açıklandı.

İstanbul'da en düşük deprem sigortası 110 TL!

Zorunlu Deprem Sigortası Tarife ve Talimat Tebliğinde değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni yapılan değişiklik ile İstanbul'daki en düşük deprem sigortası 110 TL oldu. 

İstanbul'da en pahalı ofis kirası Levent'te!

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı  2019 2. Çeyrek Genel Bakış Raporu'na göre; MİA’da yer alan Levent, 2019 ikinci çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının görüldüğü bölge oldu. 2019 ikinci çeyrekte en yüksek rakamı 35 ABD Doları /metrekare /ay olarak gözlendi.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası Levent'te!

Propin tarafından hazırlanan ve 2019 Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2019 Birinci Çeyrek Raporu" yayınlandı. Rapora göre, talep edilen en yüksek kira rakamı 35 ABD Doları /m²/ay’la MİA’da yer alan Levent Bölgesi’nde görüldü...

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

İstanbul'un en pahalı villası 210 milyon liraya satılıyor!

İstanbul'un en pahalı villası satılıyor. Çolakyan Ailesi'ne ait Boğaz'daki villa için 210 milyon lira isteniyor.

Fatih, İstanbul’un en kıymetli hazinesi!

AKP Fatih Belediyesi Başkan adayı Turan, Fatih ilçesinin İstanbul’un en kıymetli hazinesi olduğunu söyledi. Turan, “Yedikule’den başlayıp Topkapı’ya kadar tarihi surların iç tarafındaki yapı yasaklı alanları kamuya kazandıracağız" dedi..

İstanbul'un en değerli arazisinin akıbeti belli oldu!

Bir dönem Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı arasında gidip gelen, geçtiğimiz senelerde ise üzerinde yer alan hastanenin taşınacağına yönelik tartışmalara konu olan Ataşehir'deki İstanbul’un en değerli arazisinde son sözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söyledi

İstanbul'da en çok konut satılan ilçe hangisi?

2018 yılında Türkiye genelinde 1 milyon 375 bin 398 adet konut satıldı. Konut satışındaki en yüksek pay İstanbul'un oldu. Peki İstanbul'da 2018'de en çok konut satılan ilçe hangisi?

istanbul kirada en çok tercih edilen ilçeler Haberi

istanbul kirada en çok tercih edilen ilçeler

2016 senesinde bu yana düzenli olarak hazırlanan Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2021 senesi dokuz aylık sonuçları yayınlandı. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Kağıthane, rapora göre meskenlerde doluluk oranı en çok yükselen ilk üç ülkeden biri olurken, 2 bin 840 konut ile İstanbul’da gençlerin kiracı olarak en çok tercih ettiği ilçelerin başında geldi. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin gençlerin tercihini Kağıthane’den yana kullanmalarının kendileri için sürpriz olmadığını söyledi.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin açıklamasında şu ifadeleri aktardı:

"“Sosyal, kültürel ve ulaşım alanında Kağıthane, vatandaşlarına büyük zenginlik ve kolaylık sunuyor. Bunun farkında olan gençlerimiz de Kağıthane’yi tercih ediyor”

İstanbul'da konut fiyatları ve yüksek kiralar gündemden düşmüyor!

İstanbul'da kiralar tırmanmaya devam ediyor!

Ev sahibi ve kiracı hakları 30 maddede...