27 / 04 / 2024

istanbul metro durakları 2020

istanbul metro durakları 2020

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler dikkat! İstanbul'da 2020 yılında toplam 14 yeni metro hattı açılacak. İşte değerlenecek o bölgeler...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

İstanbul metro ağlarıyla örülüyor!

İstanbul’un kangrene dönen trafik düğümünün çözüme kavuşturulması için en büyük atılım, ulaşım alanında gerçekleştirildi ve önceki yönetimin durdurduğu ya da hiç başlamadığı 10 hatta birden raylı sistem inşaatlarına start verildi.

İstanbul metro istasyonlarındaki alanlar kiraya verilecek!

İstanbul'da yer alan metrolarda bulunan ticari alanlar ihaleyle kiraya verilecek. İlk ihale 4 Ağustos'ta yapılacak.

İstanbul'da finansmanlar ile 9 metro projesi için harekete geçildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un raylı sistem hatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, bulunan finansmanlarla harekete geçilen metro hatlarını açıkladı...

İstanbul'da 3 yeni metro hattı açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da 3 yeni metro hattının açılacağını duyurdu.

İstanbul'da bu yıl hangi metro hatları açılacak?

Milyonlarca kişinin yaşamını sürdürdüğü mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'da bu yıl hangi metro hatları açılacak?

İstanbul'da 180 kilometreyi aşkın metro hattı var!

Metrolar kent içi ulaşımın olmazsa olmazı. En uzun metro ağı 743 kilometre ile Şanghay’da bulunuyor. İstanbul’da diğer raylı sistemler hariç 180 kilometreden fazla metro hattı var. Moskova Metrosu ise sanat galerisinden farksız tasarımıyla eşsiz.

İstanbul'da bu yıl açılacak metro hatları!

Milyonlarca kişinin yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden sürüyor. İşte İstanbul'da bu yıl içerisinde açılacak metro hatları...

İstanbul'da 5 yılda 20 kilometrelik metro hattı açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı açılışında konuştu. İmamoğlu, İstanbul'da yeni yapılacak metro hatlarına ilişkin bilgiler verdi.

İstanbul'da devam eden metro inşaatları ve açılış tarihleri!

İBB, ulaşıma çare olabilmek için metro inşaatlarına devam ediyor. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yapımı devam eden metro inşaatları hakkında bilgi paylaşıyor.

İstanbul'daki metro projelerinde dikkat çeken ayrıntı!

Akşam gazetesi yazarı Serkan Fıçıcı bugünkü yazısında İstanbul'daki metro hatlarını kaleme aldı. İşte Fıçıcı'nın o yazısı...

İstanbul'da 251 kilometre metro hattı inşa ediliyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, bakanlığın 2021 bütçesiyle ilgili konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da 251 kilometre yapımı devam eden metro hattı bulunduğunu, İstanbul'u örümcek ağı gibi donattıklarını söyledi.

istanbul metro durakları 2020 Haberi

istanbul metro durakları 2020

İstanbul'u daha hızlı, konforlu ve güvenli toplu ulaşıma kavuşturmak için çalışan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2023 yılında 624,65 kilometrelik raylı sistem ağı kurmayı hedefliyor.

İstanbul'da 2020 yılında toplam 14 yeni metro hattı açılacak. Bu kapsamda İBB, Tuzla'dan Silivri'ye kadar İstanbul'un her köşesinde dakikalarla yolculuk hedefine adım adım yaklaşıyor.

Raylı sistem ağları, İstanbulluların ulaşımını rahatlatırken gayrimenkul fiyatlarına da doping etkisi yaratıyor. Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere için derlediğimiz bu haberimizde, 2020'de İstanbul'un hangi ilçelerinde metro açıkacağını göreceksiniz. İşte İsanbul'da 2020 yılında açılacak 14 yeni metro hattı;

1- Boğaziçi Ü. - Hisarüstü Aşiyan Füniküler Hattı
Boğaziçi Ü. - Hisarüstü Aşiyan Füniküler Hattı tamamlandığında 0,80 kilometre uzunluğunda olacak. Hattta yolculuk 2,5 dakika sürecek.

2- Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı
Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı tamamlandığında...