19 / 04 / 2024

İstanbul Metro ihalesi

İstanbul Metro ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a yapılacak olan 5 yeni metro hattı için ihale sürecinin tamamlandığını açıkladı.

İstanbul'da 6 yeni metro ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak!

İstanbul’un metro çalışmalarını zirveye çıkaracak altı farklı hattın ihalesi tek seferde yapılacak. 14 Aralık’ta 10 milyar liralık Bahçeşehir, Sultanbeyli, Yenidoğan, Halkalı, Kayaşehir, Göztepe ve Tuzla metro ihaleleri düzenlenecek.

İstanbul Metrosu ihaleye çıkarıldı!

1984 yılında İstanbul Metrosu Projesi 1984 yılında ihaleye çıkarılacakmış. Metro projesi için 1984 bütçesine 450 milyon lira ödenek konulmuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi bugün!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için beklenen gün geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, dev proje için bugün ihaleye çıkıyor. 

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi yarın!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesinde son aşamaya gelindi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önem verdiği projelerden biri olan metro hattının son ihale aşaması yarın gerçekleşecek. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için geri sayım başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehir içerisinde ulaşım sorununa neşter vurmak için çalışmalarına devam ediyor. İzmirlilerin merakla beklediği Buca metrosu için son ihale aşaması 12 Ağustos'ta yapılacak. 

Mersin metro ihalesi 28 Nisan'da! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kente kazandırılacak metro için yeniden ihaleye çıkıyor. Yeni ihale 28 Nisan tarihinde yapılacak.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Konya'nın metro projesi ihalesi mecliste!

Konya'ya yapılacak olan metro projesinin ihalesi meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Metro AŞ Genel Müdürü Kasım Kutlu istifa etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Metro AŞ Genel Müdürü Kasım Kutlu, istifa etti...

Kanal İstanbul ertelenmeyecek!

Kabinenin 100 günlük eylem planında yer alan Kanal İstanbul’un inşa sürecinde yeni bir döneme giriliyor. Kanal İstanbul projesinin ihalesi için geri sayım başladı.

İstanbul'un 70 kilometrelik yeni metro hattının ihalesi iptal!

İstanbul’a yeni yapılacak olan 70 kilometrelik metro hattının güzergahının belirlenmesi ve projelerinin hazırlanması için açılan ihale iptal edildi.

Gebze Darıca Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze-Darıca arasında hayata geçirilecek olan metro hattının yapım ihalesi gerçekleştirildi. 

Başakşehir-İkitelli Metrosu veri laboratuvar merkezi ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir-İkitelli metro istasyonu, veri laboratuvar merkezi inşaatı ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

İstanbul Metro ihalesi Haberi

İstanbul Metro ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, 5 yeni metro hattının ihale süreçlerinin tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde yapım çalışmalarının başlayacağını açıkladı. Topbaş, Belediye Meclisi 2. Başkanvekili Göksel Gümüşdağ'ın yönettiği oturumda, 2016 yılında yapılan çalışmaları ve önümüzdeki süreçte yapılacak projeleri anlattı.  İstanbul’un Türkiye ve dünyaya karşı sorumluluğu olan bir şehir olmasının kendilerine çok büyük sorumluluk yüklediğini belirten Topbaş, yatırım programını bu sorumluluk ışığında şehrin bugününü ve gelecek kuşakları düşünerek gerçekleştirdiklerini söyledi.


İBB'nin yatırım ve hizmetlerinin hem Türkiye’de hem dünyada hayranlık uyandırdığını ifade eden Topbaş, odak şehir haline gelen İstanbul’un dünyada bir güneş gibi parladığını dile getirdi. 13 yılda gece gündüz çalışarak İstanbul’a 98 milyar lira yatırım yaptıklarını, bu yılki yatırım bütçesinin de 16,5 milyar lira olduğunu aktaran Topbaş, "Gelir bütçemiz 12...